ZELENI – AMPAK NE OD ZAVISTI!

Pozdravljeni! Besede so manj privlačne kot dejanja, resnično “vlečejo” šele dobri zgledi. Dajmo zgled tudi v svetu promocije.

Brez plastike si danes ne predstavljamo življenja, a velikega pomena je, da se znebimo plastike za enkratno uporabo in jo nadomestimo z izdelki, ki so okolju prijazni. Tudi v svetu promocije.

V Karibih na otoku Samoa v Dominikanski republiki sem si  ogledala laboratorij Fundacion Farach, kjer skrbijo za zaščito želvjih jajc pred plenilci: živalmi, plimami in celo ljudmi. Ko želve odložijo svoja jajca, jih fantje poberejo iz gnezd ter odnesejo v inkubatorje. Ko se izvalijo, jih vrnejo v morje. Tako ohranjajo živalsko vrsto. Želve se hranijo tudi z lovkami  meduz in poskrbijo, da se jih v morju ne razmnoži preveč. In kaj je tisto, ki poleg živali in človeka še v veliki meri ogroža morske živali? To je onesnaženost morja s plastiko. In zakaj? Zato, ker so v vodi plavajoče plastične vrečke zelo podobne meduzam in po zadnjih raziskavah je tudi vonj plastike tisti, ki privlači živali. Želva, misleč, da v vodi plava meduza, vrečko pojé in se z njo zaduši. Ni pa le želva tista, ki jo ogroža odpadna plastika v morju. Ogroženih je preko 700 živalskih vrst, ki plavajočo plastiko pojejo ali se vanjo zapletejo.

Tudi pri nas bi potrebovali več želv, kajne? Tile ožigalkarji, ki so prisotni v našem Jadranu, niso le nadležni, pač pa celo zelo nevarni, saj njihov ožig lahko pušča na koži tudi brazgotine. 

Da bi ohranili naravo, v našo ponudbo poslovnih in promocijskih daril uvrščamo vse več eko izdelkov, ki so naravi prijazni, prijazna je njihova sestava, dá  se jih  reciklirati, niso le za enkratno uporabo…

Imamo izjemno pestro(po količini, vrsti in barvi) izbiro promocijskega tekstila iz evropskega skladišča, ki je dobavljiv le v nekaj dneh. Da so tekstilni izdelki res ZELENI, potrjujejo pridobljeni certifikati.

Vse promocijske izdelke vam lahko hitro  opremimo z logotipi: graviranjevezenje in različne vrste tiska

 In ob katerih priložnostih vse se lahko obrnete na nas: dekliščina, fantovščina, okrogle osebne obletnice, poroka – darilca, da bodo imeli svatje lep spomin na praznik mladoporočencev, obletnice delovanja društev, podjetij, otvoritve, prireditve in ostala praznovanja, konference…

Prav tako se ne sme pozabiti na delavce, da se jim nameni nova delovna obleka, jakna, majica, hlače.

Promocijski izdelki v reklamne namene so ena najcenejših variant dobre reklame. Tisto, kar je najvažnejše pa je, da se morajo na vsake toliko časa ponoviti. Lahko z enakimi izdelki ali vsakič z nečem drugim.

Nobeno podjetje se promociji ne sme in ne more izogniti . Sporočilo, ki ga s promocijo posredujete kupcem, poslovnim partnerjem, zaposlenim, mora doseči svoje cilje. In lahko je izraženo tudi na navadnem svinčniku, kot na eko kemničnem svinčniku ali svinčniku s posebno noto.

Vedno se radi slišimo z novimi, prav tako s smehom in veseljem poklepetamo z zvestimi strankami ter tako drug drugemu pomagamo soustvarjati DOBRE ZGODBE!

Skozi naše izdelke in personalizacijo želimo podajati in širiti sporočilo, kateri promocijski izdelek si morate privoščiti za dobro reklamo! Pomagali vam bomo poiskati hudo promocijsko darilo, ki bo “vžgalo”!

Realizacija  je v naših rokah!

 

IZ SLOVENSKEGA PRAVOPISA: promócija -e ž (ọ́) :širjenje poznavanja, ugleda koga, česa v javnosti;

 

 

 

Dodaj odgovor