Splošni pogoji

Vse cene na spletni strani in v katalogu so FCO skladišče Know-how d.o.o., Zgornje Pirniče 68, 1215 Medvode. Cene so v EUR brez DDV in veljajo do izida novega kataloga oziroma do odprodaje zalog blaga. Pri znesku naročila do 80,00 EUR si lahko izberete največ tri različne artikle. Če znesek nakupa presega 80,00 EUR in je manjši od 200,00 EUR vam je na voljo 5 različnih artikov. Pri naročilu pod 50,00 EUR zaračunavamo dodatnih 10,00 EUR manipulativnih stroškov.

 

Plačilni pogoji in naročanje

Cene so oblikovane za plačilo po predračunu oziroma ob prevzemu blaga. Popusti za plačilo po predračunu so že zajeti v ceni. Pri naročilu večjih količin se dogovorimo za dodaten popust. Blago lahko naročite brez tiska, s tiskom ali vezenjem po telefonu, pošljete naročilo po elektronski pošti, po pošti ali se osebno oglasite na sedežu našega podjetja. Blago izdamo po prejemu nakazila plačila ali ob gotovinskem plačilu računa na sedežu našega podjetja.
Prodaja je namenjena le pravnim osebam (d.o.o., s.p., d.n.o., javnim ustanovam, zavodom…). Prodaja ni namenjena fizičnim osebam (kupcem – občanom). Privatne prodaje ni. Zneskom manjšim od 50,00 EUR ne priznavamo popustov.

 

Pošiljanje vzorcev

Vzorce Vam lahko pošljemo v vpogled. V primeru, da se za izdelke ne odločite, Vas naprošamo, da nam jih na svoje stroške vrnete oz. poravnate znesek po izdajnici.

Tekstil KNOW-HOW: Vzorci so plačljivi in vam jih lahko pošljemo, v kolikor so na zalogi, si jih lahko ogledate v razstavnem prostoru našega podjetja. Prejeti vzorci tekstila niso vračljivi. Pri naročilu vzorcev zaračunamo 10,00 EUR manipulativnih stroškov, ki jih ob naročilu izdelkov štejemo kot dobropis.

NAKUP TEKSTILA PREKO SHOP.KNOW-HOW.si: Vzorci so plačljivi in vam jih lahko pošljemo, v kolikor so na zalogi, si jih lahko ogledate v razstavnem prostoru našega podjetja. Prejeti vzorci tekstila niso vračljivi. Pri naročilu vzorcev zaračunamo 10,00 EUR manipulativnih stroškov, ki jih ob naročilu izdelkov štejemo kot dobropis.

REKLAMACIJA TEKSTILA S SPLETNE STRANI SHOP.KNOW-HOW.SI: Tekstil na tej spletni strani prihaja iz Nemčije in je namenjen prodaji B2B. Zato za uveljavljanje reklamacije najkasneje v 4 dneh  porebujemo: Natančen opis  reklamacije vsakega izdelka  posebej, zakaj ga želite reklamirati.
Velikosti tekstila

Za dejanske velikosti tekstila nas kontaktirajte. Za majice, ki so na zalogi v Nemčiji, je dobavni rok cca. 3-5 delovnih dni. Tiskanih in vezenih izdelkov zaradi izbire napačne izbire velikosti ni možno vračati.

Dostava za znesek blaga (brez tiska, poštnine in DDV-ja)

do 100,00 EUR = 4,00 EUR
do 200,00 EUR = 6,00 EUR
do 300,00 EUR = 7,00 EUR
od 300,00 do 500,00 EUR = 9,00 EUR

 

Vračilo izdelkov

Vrnjeni izdelek za zamenjavo, kupec pošlje po pošti na lastne stroške. V primeru vračila blaga pri B2B patnerjih je možno vsebino blaga oziroma delovanje reklamirati v 8 dneh po prejemu blaga. Pozneje pa se lahko uveljavlja le garancija za omenjeni izdelek.

 

Dobava blaga

Dobavni rok za naročeno blago, ki je na zalogi, je tri delovne dni, za blago, ki ga ni v skladišču pa 7–10 delovnih dni po prejemu plačila. V kolikor se odločite za tiskanje ali vezenje, se za dobavni rok dogovorimo po pisni potrditvi grafičnih predlog. Običajni dobavni rok je 4-15 delovnih dni. V primeru izrednih razmer, ki niso nastale po naši krivdi ali v primerih, ko nam blaga ni dostavil dobavitelj, Vas obvestimo, da je dobavni rok daljši. Blago lahko prevzamete osebno ali pa Vam ga pošljemo po Vašem izbranem distributerju (Pošta Slovenije, GLS…). Naročeno blago v vrednosti nad 500,00 EUR brez DDV in brez vrednosti storitve tiska ali vezenja, dostavljamo brezplačno. Minimalne količine naročila artiklov so njihova originalna minimalna pakiranja. Razpakiranja in pakiranja pri nas kupljenih izdelkov ne zaračunavamo. Stroške dobave poravna kupec po uradnem ceniku distributerja ob prevzemu naročenega blaga. Izdelkov, ne pošiljamo odkupno. Poškodbe blaga pri transportu kupec rešuje z distributerjem. Dobava strojev je po dogovoru.

POSLANI DOBAVNI ROKI, ZALOGE in CENE SO LAHKO PREDMET SPREMEMBE.

Tisk

Pri tisku ne moremo zagotavljati barv po pantonu. Pokrivnost ne more biti sto-odstotna. Pridrzujemo si pravico do 3-4% napake deformiranositi logotipa.

 

Končne določbe

Reklamacije na količino blaga upoštevamo ob prevzemu le tega, na kvaliteto pa 8 dni od prevzema z reklamacijskim zapisnikom. Reklamacija ne velja za potiskano ali izvezeno blago, v kolikor storitev ni bila naročena pri nas. Na morebitne napake v katalogu in možna manjša odstopanja blaga po obliki, velikosti, materialu, barvi… ne moremo vplivati, zato zanje ne odgovarjamo.
Vse spore rešujemo sporazumno, če to ni možno, je za to pristojno Gospodarsko sodišče v Ljubljani.

Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Zakonodaja, ki ureja uporabo piškotkov (cookies) v Evropski Uniji (EU), ima temelje v direktivi o zasebnosti v elektronskih komunikacijah 2002/58/ES. V tej direktivi je bil spremenjen člen, ki se nanaša na “piškotke in podobne tehnologije”. Spremembo direktive je prinesla dopolnjena Direktiva 136/2009. V slovensko zakonodajo je bil prenesen kot “Zakonu o elektronskih komunikacijah”(ZEKom-1). Ta v 157. členu “Piškotki” predstavlja pravno osnovo, na podlagi katere moramo slovenski lastniki spletnih strani poskrbeti za zasebnost obiskovalcev spleta.

Zapri