Politika o uporabi piškotkov

O politiki uporabe piškotkov

Ta pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. Ta pravilnik morate prebrati, da boste razumeli, kaj piškotki so, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Informacije, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in ohranjamo vaše osebne podatke varno, glejte naše pogoje poslovanja.

Svoje soglasje iz Izjave o piškotkih lahko kadarkoli spremenite ali umaknete na naši spletni strani.

Več o tem, kdo smo, kako nas lahko kontaktirate in kako obdelujemo osebne podatke v naših pogojih poslovanja.

Vaše soglasje velja za naslednje domene: localhost

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje manjših informacij. Piškotki so shranjeni na vaši napravi, ko je spletno mesto naloženo v vašem brskalniku. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto deluje pravilno, da je spletna stran varnejša, zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in razume, kako deluje spletno mesto ter analizira, kaj deluje in kje potrebuje izboljšave.

Kako uporabljamo piškotke?

Kot večina spletnih storitev, naše spletno mesto uporablja lastne piškotke in piškotke drugih strani oz. vtičnikov, za številne namene. Lastni piškotki so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih osebnih podatkov.

Piškotki drugih strani oz. vtičnikov, ki jih uporabljamo na naših spletnih mestih, se uporabljajo predvsem za razumevanje delovanja spletnega mesta, kako delovati z našo spletno stranjo, ohranjajo naše storitve varne, zagotavljajo oglase, ki so pomembni za vas, in skupaj zagotavljajo izboljšano uporabniško izkušnjo in pomagajo pospešiti vaše prihodnje interakcije z našo spletno stranjo.

Kakšne vrste piškotkov uporabljamo?

Bistvenega pomena: Nekateri piškotki so bistveni za to, da boste lahko doživeli polno funkcionalnost naše spletne strani. Omogočajo nam, da vzdržujemo uporabniške seje in preprečujemo varnostne grožnje. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Na primer, ti piškotki vam omogočajo, da se prijavite v svoj račun in dodate izdelke v vašo košarico in varno prejmete plačilo.

Statistika: ti piškotki shranjujejo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletno mesto deluje in kjer je treba izboljšati.

Marketing: Naša spletna stran prikazuje oglase. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki jih prikažemo, tako da so vam pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi spremljati učinkovitost teh oglaševalskih akcij.

Informacije, ki so shranjene v teh piškotkih, lahko ponudniki oglasov tretjih oseb uporabljajo tudi za prikazovanje oglasov tudi na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalni: To so piškotki, ki pomagajo določenim nebistvenim funkcijam na naši spletni strani. Te funkcije vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali izmenjava vsebin na spletni strani na platformah družabnih medijev.

Nastavitve: ti piškotki nam pomagajo shraniti nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da boste imeli boljše in učinkovitejše izkušnje pri prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Spodnji seznam podrobno opisuje piškotke, ki jih uporabljamo na naši spletni strani.

PiškotekVrstaOpis
__cfduidthird partyUporablja ga modul tawk.to, ki omogoča klepet s podporo strankam.
__tawkuuidthird partyUporablja ga modul tawk.to, ki omogoča klepet s podporo za stranke.
Facebookthird partyUporablja se za posredovanje oglasov na platformo Facebook.
Google Analytics _gathird partyUporablja se za razlikovanje uporabnikov
Google Analytics _gatthird partyUporablja se za omejevanje števila zahtevkov na Google Analytics spletno stran.
Google Analytics _gidthird partyUporablja se za razlikovanje uporabnikov
PHPSESSIDsessionSpletna stran uporablja ta piškotek za lažje sledenje seji uporabnika.
WooCommerce Cart HashsessionPiškotek WooCommerce Cart Hash vsebuje informacije o nakupovalnem vozičku. Z drugimi besedami, zapomni si, kaj ste dodali v svoj voziček. Prav tako pomaga WooCommerce vedeti, kdaj se podatki o vozičku spremenijo.
WooCommerce Items CartsessionOmogoča pravilno uporabo funkcije vozička. Brez njega ne bi mogli dodati več izdelkov v košarico ali jo spremeniti.
WooCommerce SessionsessionTa piškotek vsebuje edinstveno kodo za vsakega kupca. Piškotek seje WooCommerce ve, kje najde podatke o vozičku v bazi podatkov za vsako stranko. Brez tega nakupovanje v WooCommerce ni tako učinkovito.

Kako lahko nadzorujem nastavitve piškotkov?

Če se odločite spremeniti svoje nastavitve pozneje v seji brskanja, lahko na zaslonu kliknete kartico »Politika o uporabi piškotkov«. S tem boste ponovno prikazali obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočilo, da spremenite svoje nastavitve ali povsem umaknete vašo privolitev.

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne načine blokiranja in brisanja piškotkov, ki jih uporabljajo spletna mesta. Nastavitve brskalnika lahko spremenite, da piškotke blokirate / izbrišete.