PONUDBA MINI RAZKUŽIL, VIZIRJEV in PRALNIH ZAŠČITNIH MASK

Še v začetku februarja si nihče od nas ni predstavljal, da se bo zgodilo to, kar se je – da se bo zaradi majcenega virusa ustavil veliki svet! Res je, že lani so napovedovali recesijo za letošnje leto in celo hujšo kot je bila leta 2008. Od kod neki se bo vzela? Ja, res je bil v začetku leta že velik upad proizvodnje avtomobilov v Nemčiji. Ampak, saj to ne bo tako hudo, smo si mislili,  ali pač? In trenutno smo v situaciji, iz katere bomo prišli le tako, da zaščitimo sebe in poskrbimo za svoje zdravje, za zdravje najbližjih, sodelavcev in vseh drugih ljudi. Ujela nas je svetovna pandemija!

In seveda, treba je ostati viden!!!! S prisotnostjo vašega logotipa na vsakem koraku vas ne bodo pozabili, zato OSTANITE VIDNI!!! Maska za sublimacijo je idealna rešitev za vašo promocijo! V ceno maske je že vštet večbarvni tisk!  Potiskana maska je  izjemno dobra promocija vašega podjetja, podarili jo boste obiskovalcem, ki k vam pridejo brez nje,  daste jo vašim zaposlenim, ki jo bodo uporabljali na delovnem mestu ali na javnih površinah.  V našem prodajnem asortimanu vam nudimo različne  kakovostne maske za večkratno uporabo. Nanje lahko natisnemo tudi logotip vašega podjetja. In te maske se bodo nosile! Z njimi pa bo povsod prisoten tudi logotip vašega podjetja!

NAVODILO: Izberite masko na spletni strani shopa, ki vam je všečna in kliknite nanjo. Izberite barvo maske in postavite puščico nanjo. Kliknite. Na zaslonu se vam bo pokazala zaloga in cena.

V kolikor želite na masko tudi dotisk, ga dodajte v spletno naročilo, najpreprosteje pa je napisati naročilo kar na mail: info@know-how.si .

Vsekakor pa ob preventivi pred okužbami ne gre mimo razkužila. Imejte ga vedno pri roki, nosite ga s seboj, saj je idealen za na pot! Poleg tega ima majcen izdelek še toliko drugih funkcij!

Ostanite zdravi!!!!

 

Dodaj odgovor