Know-how d.o.o.

Zdaj nas pa najbrž že skoraj vsi poznate!

Prepoznavnost podjetja Know-how d.o.o. je povečala naša reklama na Radiu1. Res smo bili slišani, saj ko se predstavimo kot Know-how d.o.o, nam marsikdo reče:”O, to ste pa vi, Knou-hou, k ste minus umes dal!!!”

“Vsakič, ko sem slišala vašo reklamo, sem se nasmejala!!!”
“Velikokrat sem na radiu slišal reklamo in zdaj vem, kam se obrniti po promocijska darila!”

Res smo veseli, da smo vam ob poslušanju naših reklam privabili nasmeh na obraz, kajti radi imamo nasmejane ljudi, tudi mi se radi smejemo, pri nas je vsak “srečko”! Pozitivno energijo nam dajete vsi, ki vstopate k nam veseli, dobre volje, polni energije, zadovoljstva in nam polepšate dan! Ko smo imeli zelooo veliko dela, ste  z vašim iskrenim nasmehom delovali izjemno antistresno ter nam pomagali, da smo premagali utrujenost in svet je bil  takoj videti lepši in boljši! Dobrodošli še kdaj!

 

Pa ne pozabite: “A boš letos tud kej Knou-hou?”

srecko

Pri nas vas čaka material, ki ga potrebujete za svojo reklamo: naše softshell, flis,  core in  hybrid jakne, borosilikatne steklenice v neoprenu ali juti, dežniki, vžigalniki, kemični svinčniki …

Večina poslovnih in promocijskih izdelkov našega prodajnega programa je iz lastnega uvoza, vse artikle pa lahko opremimo z dotiskom ali vezenjem logotipa.

Strankam svetujemo pri izboru, odlikujeta nas kakovost in zanesljivost, saj s podjetji že več kot 25 let  uspešno sodelujemo pri njihovi promociji in večji prepoznavnosti na trgu. Vse več pozornosti posvečamo izdelkom lastne blagovne znamke in izdelkom z eko noto. S personaliziranimi promocijskimi  izdelki in poslovnimi darili po željah kupcev skupaj sooblikujemo čudovite zgodbe posameznih podjetij.

Na trgu nenehno iščemo nove, predvsem eko izdelke ter razvijamo rešitve, ki nas delajo drugačne od drugih ponudnikov.

Več o nas si lahko preberete na spodnjem linku:
https://know-how.si/o-nas/

 

Imamo vse, če pa ne, pa dobimo!

 

Dodaj odgovor