• Uncategorized

Odpičena promocijska darila

  • 21. 4. 2024.
  • Tatjana Zajc

Delite novico

Kako Vam gre posel? No, če vam gre dobro, potem čestitam! Delate prav. So problemi? Ne skrbite, rešili jih bomo! Skupaj! Na podlagi testiranj izdelkov naše blagovne znamke Know-how z naše strani in s strani naših strank, ki so njihovi uporabniki, se lahko pohvalimo z izjemnimi kvalitetami le-teh. Zato pojdimo skupaj z roko v roki naprej! Kako? Usedite se in si najprej postrezite dobro kavo, ta vedno “sede”!

In privoščite si čas za razmislek! Bodite realni, a vedno glejte naprej,  preobrazite svojo vizijo, poiščite pravo. Analizirajte, kaj delate prav ali zakaj Vam morda tik pred nosom nenehno uhaja lepši in bolj harmoničen jutri? Ste vsaj malo drzni, rahlo domišljavi, smešni,…skratka čim bolj zanimivi? Ob kavi se da razmišljat. In iz česa pijete tole kavico? Ste morda razmišljali, da bi preizkusili lonček Zeco coffee to go? V njem je okus kave res okus kave, saj je lonček steklen in kava je kava, brez priokusa drugih vsebin, plastike… In gremo še malo naprej: kaj pa, če bi tudi Vaš poslovni partner pil kavo s pravim okusom, ob njej užival, razmišljal,… in pogled bi se mu ustavljal na Vašem logotipu, ki je na lončku? A,a, ja, ja,  to bi bila morda bonna idea! Ta lonček bi bil tudi darilo na nivoju! Že sama ovalna darilna embalaža je nekaj posebnega! Na valju je prostor, kamor lahko napišete, komu darilo – lonček pripada!
Tudi v jaknah naše blagovne znamke je prostor, kamor imetnik jakne napiše svoje ime. Ker so izdelki naše blagovne znamke tako kvalitetni, se jim tudi poslovni partnerji kot prejemniki podlovnega darila ne morejo upreti.

Morda je prav zdaj pravi čas, da izberete letošnja darila za poslovne partnerje, zaposlene, prijatelje. Morda boste z novimi marketinškimi idejami začeli pisati novo zgodbo o uspehu in jo delili z nami…? Dovolite, da Vam stopimo naproti. Več glav več ve! Tudi naše dolgoletne izkušnje Vam bodo lahko v veliko pomoč! Morda je zdaj pravi čas, da si zastavite nove cilje, da povečate, četudi le minimalno, svoj vložek v reklamo! Verjemite, splača se! Kako? Nimate idej? Izberite in sprejmite zanimiv izziv! Tisti, ki si izziv postavi, ga tudi opravi! Vabim Vas, da prevrtite naše poslovne  novičke o poslovnih darilih, obdarovanju, o tem, kako izbrati pravo promocijsko majico,  naš slovarček razlag…  Pravijo, da so članki zanimivi, tudi poučni – odvisno od tega, kaj vas zanima. Iz naših novičk si lahko ustvarite neko sliko, ki Vam bo  pomagala pri ustvarjanju Vaše nove zgodbe v letu 2019. Bodite pogumni in si zastavite še zahtevnejše cilje! Prepričana sem, da bo to prava zgodba o uspehu. Res! Le verjeti morate vanjo! In zato smo tu mi! Vedno smo pripravljeni za nasvet, pomoč, realizacijo Vaših želja! In to nas dela drugačne od drugih ponudnikov poslovnih darilih! Imamo srečo, da imamo ob sebi kompetentne, strokovno podkovane sodelavce, ki obvladajo svoje poslanstvo in bodo Vaše želje v fizični obliki prenesli tako na poslovno darilo kot na reklamno-promocijsko darilo! In vse bo OK, počutili se boste bolje, saj bomo mi prevzeli vso skrb za Vaša promocijska darila od začetka do konca.  Ko jih boste prejeli v  roke in jih podarjali,  Vas ne bo prepoznal le sosed, ampak boste svoje ime ponesli dlje in postali še bolj znani. 

Ko sami iščete izdelke za bivanje, razno opremo, pripomočke, strokovnjake na določenih področjih – koga izberete? Takega, ki je znan! 

Ne prestopajte se z ene noge na drugo in zgolj ne čakajte na posel, naj se akcija začne! Pokličite nas in poskrbite, da bo tudi Vaš telefon zvonil, ko Vam bodo stranke sporočale svoje želje. 

Postanite znani tudi Vi! In mi smo pravi naslov, da se lahko predstavite drugim, da lahko skupaj z nami napišete novo uspešno zgodbo, v kateri boste Vi glavni, znani akter in ponesete svoje podjetje bolj v ospredje! Vse več poslovnih partnerjev boste imeli tem več poslovnih daril si boste lahko omislili.  Naj se zgodba-movie začne!

Odpičena darila višjega cenovnega ranga in dobre kvalitete so primerno poslovno darilo.

IN KAJ JE TISTO ODPIČENO?

Nove borosilikatne stekleničke za vodo PureWodaborosilikaten steklen lonček Zeco coffee to go, narobe dežnik, prenosni WIFI zvočnikicute taburejčki, novi dizajni kulijev,…

Na voljo imamo kar nekaj tekstila iz recikliranih materialov in materialov, ki se jih da reciklirati.

Tudi za najmlajše smo spet priskrbeli odpičena darila: otroški dežnik s piščalko, ko otrok mami z žvižgom sporoča, da je vesel, srečen, da uživa v dežju; prav tako otrok po svoje s priloženimi kredami pobarva eko leseno ptičjo hišico, da jo pozimi postavite zunaj, da lahko opazuje ptičke, ki se v njej vrstijo in zobljejo hrano, ki jo je pripravil zanje; pobarva puzzle iz papirja in kasneje sestavlja svojo unikatno sliko; na straneh za najmlajše pa boste našli še veliko waw odpičenih daril. Uživajte v brskanju in poiščite tisto pravo! Bodite edinstveni, odpičeni, navdihujoči, nenavadni, samozavestni, prepoznavni, prilagodljivi, odlični, srečni in srčni!