Kako kupiti pravo majico – Kupujte s promocijskim namenom

Roly (bela že za 2,19€ + DDV) je najcenejša blagovna znamka !!! Kaj pa kvaliteta?
Juhuhu, Roly in vse majice SO TU: https://shop.know-how.si, le vedeti morate, kaj želite in odkriti svoj pravi slog.

Navadna majica ni le tako navadna kot se v prvem trenutku zdi. Ni dovolj, da vam je všeč na pogled in da vam “fita”, pomembna sta tako njen namen kot izgled, saj nevede močno vpliva na vaše počutje in samozavest.

POLO MAJICE: Kaj vam priporočamo kot dober izbor kvalitete in najbolj iskane polo majice? Kliknite na šifro za ogled:
TJ1405 moški in ženski model Z566,  EL38084,  EL38085,  EL38102  in ženski model E38103.
Še naša priporočila kvalitetnih in najbolj iskanih navadnih T-shirt majic:
L190,  L191, E3000 in E3005 .
Trenutno najcenejše majice na trgu so ROLY in sicer navadna T-shirt ROLY ATOMIC150.

Kako še delimo majice? Kliknite na spodnje linke:

So vam spodnje različice zanimive?
Različne so:
z okroglim izrezom, V izrezom, U izrezom, globokim dekoltejem, tesno oprijetim ovratnikom, z ohlapnim ovratnikom, enobarvne.

Ne spreglejte modnih barvnih kombinacij, dizajnov, dolžin, teliranih, neteliranih, ozkih, širokih, oprijetih.

Ne pozabite na rokave: dolgi, kratki, ¾, ozki ali široki.

Seveda, tudi material igra svojo vlogo. Lahko so iz bombaža, džersija, elestana, poliestra – odvisno za kateri namen jo nosite: za delo, za šport, za doma… Možnosti, da dol padeš!

In najvažnejše pri izbiri in kombinaciji s hlačami ali krilom je: v majčki se morate dobro počutit in predvsem biti v njej samozavestni! In kakšna je zgodovina T-shirta?

tee jays search

In ko enkrat najdete, kar želite, naredite majico povsem svojo! Opremite jo z logotipom, sloganom ali sliko. Šele takrat bo tista prava, vaša! Če ste do sedaj kolebali ali ste v njej videti dovolj samozavestni ali ne, se bo z brendirano majico vaša samozavest dvignila do nebes in še dlje!

Na kaj morate biti pozorni:

Kupujete majico za vsak dan, za poseben namen, za promocijo? Ker smo podjetje, ki se ukvarja s poslovnimi in promocijskimi darili, vam bomo pomagali poskrbeti za promocijo z majicami. Majica nikoli ni iz mode, vedno je IN.
In katere so najcenejše? TÉLE: ROLY bela je 1,86€+DDV.

Sledite spodnjim 5 korakom in ne morete zgrešiti! Zadeli boste v polno!

  1. Premislite, komu boste svojo promocijsko majico namenili (panoga, število obdarovancev, starost…).
  2. Kaj želite s promocijsko majico doseči (oblečene majice sporočajo kdo ste, s sloganom lahko vzbujate posebno pozornost, slika velikokrat pove več kot 1000 besed…).
  3. Barva za promocijo vašega podjetja je lahko kakršnakoli – če želite biti bolj opazni, izberite odštekano barvo majice, tiska, barvo, ki bode v oči, fluorescentni ali odsevni napis, ki se vidi na daleč, še posebno ponoči. V kolikor ne želite v nebo vpijočega napisa, se lahko odločite za diskretnega, v barvi majice ali malce svetlejšega oziroma odtenek temnejšega.
  4. Izberite pozicijo – kje se tiska: spredaj na srčno stran, čez celoten sprednji del, na hrbtu vodoravno ali vertikalno, pod ovratnikom, na levem oz. desnem rokavu ali na obeh…
  5. Kako boste majico podarili? Lahko je le zložena, zložena in zvita v rolo, pakirana v T-shirt vrečki, v darilni vrečki, poslana po pošti, izročena osebno, poklonjena na prireditvi.

Sem še kaj pozabila? Pokličite nas ali si nastavite slovensko verzijo naše spletne trgovine, registrirajte se in se podajte na pot T-shirt raziskovanja! Preberite tudi ponujene pdf opise, pozanimajte se o velikostih. V kolikor naletite na kakšno oviro, morda ne veste ali je vaša izbira prava, potrebujete pomoč – tu smo zato, da vam pomagamo! Izberite:

telefon: 01 362 12 68
gsm: 051 652 270
mail: info@know-how.si

ali

se obrnite na nas preko Tawk.to klepetalnice, ki jo najdete v spodnjem desnem kotu na naši spletki.

tawk

 

In ko so majice izbrane, ko ste zadovoljni z našim delom, ko želite spet nekaj več, ko s promocijo žanjete svoj poslovni uspeh, gremo pa naprej! Raziskujmo:

Potrebujete pulover, hoodie? Morda iščete poslovno darilo za poslovnega partnerja?

hoodie

Potrebujete softshell jakno z drugačnim designom? Kliknite na  link, posamezno sličico ter si oglejte našo kakovostno in cenovno ugodno ponudbo jaken:

softshel_CR   softshel_Z_CR hybrid_CR copy    flis_Z_CR copy   flis_CR   hybrid_Z_CR

 

Dobrodošli na naši spletni strani www.know-how.si ali na sedežu našega podjetja v Zg.Pirničah pri Medvodah!

Dodaj odgovor