WODA – ZECO ročno s pihanjem izdelana borosilikatna steklenica ZA VODO (650 ml)

Uporabna kadarkoli, lepa, kvalitetna, saj je izdelana ročno s pihanjem iz high grade borosilikatnega stekla. To ni navadna flaška. Iz nje boste pili zdravo vodo.

Voda, ujeta v nepremagljivo plastiko, je tiha in ponižana, brez življenja, zato je končno tu:  High grade borosilikatna steklenička  za široko potrošnjo, izdelana ročno s pihanjem stekla! Pihalci stekla so res pravi mojstri!

Idealen izdelek za poslovno darilo poslovnemu partnerju.

A nisem lepa?  Moja oblika ni naključje! Zamisel za moj stas so pred leti dobili že izdelovalci energijskih pijač.  A kar je lépo, mora biti lepò tudi za vodo! Naj ti delam družbo vsak dan in kjerkoli. Vzemi me s seboj na počitnice, v službo, v šolo, na trening! Kadarkoli imaš željo po požirku vode pravega okusa-okusa vode, sem ti na voljo! Moj telešček se prilagaja tvoji roki, silikonski podstavek me varuje pred pretrdo postavitvijo na mizo, polico, tla. In kaj je še moja posebnost! Imam ogromno prostora, da me personaliziraš! In tako lahko postanem še bolj TVOJA!

Komu sem podarjena je napisano na lični kartonski embalaži, ki jo tudi še lahko kadarkoli uporabiš za shranjevanje drobnih, morda skrivnih predmetov. Poslovno darilo,ki se mu ne moreš upreti!
navy      Res sem EKO – od steklenice do embalaže!    Screen Shot 2018-08-07 at 09.33.03  Kako sem nastala.

 

Screen Shot 2018-08-07 at 09.35.12

 

Ročna izdelava.
Za mojo lepoto so se trudili  mojstri pihanja! In prav zato sem tako čudovita! Tudi mene lahko uporabljaš tako pozimi kot poleti, tako za vodo kot za čaj. Prenesem visoke in nizke temperature in ne počim!  Počila bi morda lahko le zaradi prevzetnosti , ker sem še sama sebi tako neznansko všečna!!! Moj telešček lahko pomivaš v pomivalnem stroju, a mojega zamaška raje ne, ker bi se lahko izgubilo ali poškodovalo tesnilo v njem.

Verjemite, da bo vsak s pogledom na WODO rad naredil požirek in ob misli o tem, da mora zaužiti čim več tekočine, ne bo le zavil z očmi češ: “Joj, spet moram piti!”

Tvoj logo, slogan ponesem med ljudi…, ko bodo nagnili  in pili vodo, bodo brali, kaj na meni piše, voda se bo poigravala s črkami, linijami in ljudem ponesla misli do človeka, ki jim je dal  WODO… Tako bo ob opazovanju poigravanja vode v nagnjeni steklenički WODA zaužitje osmih kozarcev vode na dan z lahkoto doseči!

124 Komentarji

Dodaj odgovor