VSE ZA MOBITELE + KORISTNI NASVETI

Kam gre ta tehnika! 

Vse bolj nas obdajajo nove naprave, s katerimi imamo odrasli “veliko dela”, mlajšim pa so to samoumevni, potrebni in nepogrešljivi pripomočki, potiskani so zelo primerni za poslovna darila in tudi za promocijo podjetja. In taki so vse več kot cool!

BREZŽIČNI POLNILEC (iz lesa): 

Nič več zapletanja s kabli, slabega stika zaradi upogibanja, nič več poškodovane ali zlomljene vtičnice na mobitelu zaradi nenehnega vtikanja in iztikanja kabla za polnjenje! Funkcijo brezžičnega polnjenja imajo le telefoni, ki imajo to funkcijo vgrajeno. Brezžični polnilec je primerno poslovno darilo, z dotiskom logotipa je idealno promocijsko darlo.

Kaj storiti, če mobitel ne omogoča brezžičnega polnjenja? 

Enostavna rešitev:

Četudi telefon ne omogoča brezžičnega polnjenja, se lahko dokupi zunanji sprejemnik ali modul, ki se enostavno pritrdi skozi izhod za polnjenje in telefon je pripravljen na brezžično polnjenje.

Uporaba brezžičnega polnilca je enostavna. Potrebno je priključiti le eno stran: kabel priključite v USB enoto, računalnik ali avto in polnjenje se prične.

Koliko časa traja polnjenje mobitela: polnilec, ki vam ga predstavljamo in je v naši ponudbi, je v primerjavi z ostalimi, ki so na trgu, med hitrejšimi. Dolžina polnjenja pa je odvisna od baterije mobitela. Ob testiranju polnjenja z IPhone X10, je bil čas polnjenja z našim brezžičnim polnilcem enak kot z originalnim IPhonovim žičnim polnilcem, oz. se je baterija mobitela z našim polnilcem napolnila celo malce hitreje.

POWER BANK (dodatna baterija, dodatna SOS energija):

Nikamor več brez dodatne energije za telefon! Najbolj hvaležni za to pridobitev smo, ko moramo nujno opraviti pomemben telefonski klic, pa se nam na ekranu izpiše: Baterija je skoraj prazna! 

Kateri so res dobri power banki?

Power banki so kovinski (ALU ohišje), primerni za poslovna darila in za promocijo podjetja. Najboljše baterije so “ta tanke”, take, kakršne so vgrajene v mobitele. To so litijeve baterije, katerih življenjska doba je najdaljša. Od moči power banka pa je odvisno, kako hitro in kolikokrat napolni mobitel. Iz dolgoletnih izkušenj s power banki lahko zatrdim, da so po testiranjih power bankov, ki so na trgu, naši kovinski THE BEST! Preverjeno! In kot taki so zelo primerni za poslovne partnerje kot poslovno darilo.

Je potrebno pri polnjenju biti na kaj pozoren?

Seveda. Najvažnejše je prvo polnjenje, ki mora trajati od 8-10 ur, da pravilno “zbudite” baterijo In kar je najpomembneje: power bank polnimo na USB polnicu preko priloženega kabla, polnjenje mobitela preko power banka pa vedno obvezno opravimo z originalnim kablom mobitela. Zakaj? Zato, da “s tlačenjem” neoriginalnega kabla ne poškodujemo vtičnice mobitela. Če želimo imeti zares dober power bank, uporabljajmo izključno take, ki imajo tanke litijeve baterije, ki so kvalitetnejše od debelih, saj  imajo dolgo življenjsko dobo. To so enake baterije kot jih vgrajujejo v mobitele. Zaradi njih so mobiteli lahko tudi tako tanki.

Kaj pomeni izhod  1A in kaj 2A? 

1A pomeni, da ima dodatna baterija izhod, ki polni z močjo 1A;

2A pomeni, da ima dodatna baterija izhod, ki polni z močjo 2A. Da zadevo poenostavim, 2A polni še enkrat hitreje, kot 1A.

Za kaj je namenjen power bank? Prenosna baterija je za polnjenje Iphone, Ipad, Ipod, PSP, MP3, mobilnih telefonov, kamer, gps in ostalih naprav.

USB AVTOPOLNILEC:

Vsi avtomobbili še nimajo vgrajenega polnilca za telefon, zato je avtopolnilec kot nalašč za polnjenje medtem, ko potujemo. Priključitev je enostavna: originalni kabel za mobitel priključimo na USB polnilec. Z njim ne bomo nikoli brez prepotrebne energije za mobitel in kar nekaj % se bo napolnil, ko smo na poti v službo ali iz nje. Prav tako je priročen za vsa potovanja, ko z njim napolnimo tudi power bank, ki bo dodatna energija, ko v bližini ne bo elektrike ali vtičnice.

BLUETOOTH ZVOČNIK “EXTREME”:

Najboljši med najboljšimi! Z njim boste pravi friki na ulici ali v dnevni sobi, v družbi prijateljev ali le dobre glasbe. Zvočnik ima ekstremno dober prenos zvoka, ni hreščanja, glas je čist, jasen in glasen, zato boste ob poslušanju glasne glasbe res neizmerno uživali. Priložen ima kabel za polnjenje in usnjen pas, ki ga obesite preko rame in z njim pohajkujete po mestu, plaži…. Glasbo predvajate z mobitela ali MP3, MP4… Zelo velika prednost zvočnika EXTREME je, da je baterija za predvajanje izjemno kvalitetna in izredno dolgo drži. Prej se boste naveličali poslušanja,  kot pa da bi morali baterijo vmes napolniti. Izredno cool poslovno darilo in promocijsko darilo.

BLUETOOTH ZVOČNIK “PRO”:

Zvočnik s kovinskim ohišjem, ki se po svoji kvaliteti prenosa zvoka lahko primerja z zvočnikom EXTREME, le da je manjši, a kljub temu primeren tudi za kvalitetni poslušanje glasbe tako v prostoru kot  na prostem. Lahko se pohvali s svojo kvaliteto čistega, jasnega zvoka in dolgo obstojno baterijo enega polnjenja – cca. 3 ure, prav tako vam ga ni potrebno držati v roki, lahko ste oddaljeni tudi 10 metrov in prenos zvoka bo še vedno izjemen.

DRŽALO ZA MOBITEL:

Uporaben promocijski izdelek, da neprestano ne iščete, kam ste odložili svoj mobi. zelo primeren za dotisk logotipa, slogana ali celo lepe misli.

Koliko fantastičnih pripomočkov je danes že na voljo tudi v našem podjetju! Kar je najvažnejše: kvalitetni so in primerni za vsak žep, z dotiskom logotipa se bo tudi vaše podjetje pokazalo kot napredno, moderno, s posluhom  za nove trende. Skupaj z nami premikajte meje nemogočega in s kvalitetno promocijo uresničite svoje ideale, dosezite svoje cilje in požanjite maksimalen uspeh! S proizvodi, ki vam jih priporočamo v naših novičkah, vam  bo to zagotovo uspelo.

Dodaj odgovor