VELIKOSTI JAKEN blagovne znamke Know-how IN NOVI POMLADNI KATALOG

Premerite se in poiščite vašo pravo velikost jakne!    

naslovnica za spletKlik na novi POMLADNI KATALOG 2020!

Izberite jakno za na sprehod, za v službo in za na težko pričakovan izlet! Poslušate jutranje žvrgolenje ptic? Slišite kukavico tam v daljavi (Vraževerni, poiščite denar v žepu jakne, 😃!)? Tudi lastovke so že priletele iz daljnih krajev! Narava kliče po nečem novem, svežem, drugačnem. Privoščite si nekaj novega tudi vi! Pa naj bo letošnjo pomlad to npr. jakna! Presenetite z njimi svoje zaposlene. Tudi njim ni lahko v teh težkih časih. Z jaknami spomnite  nase svoje poslovne partnerje.

S klikom na naš katalog se vam odpre nekaj naših zbranih idej za POMLAD 2020! Ko odprete katalog, kliknite na izdelek in odprl se vam bo na naši spletni strani z vsemi opisi in zanimivostmi. Vas morda zanima še kaj več? Veliko idej in razlag najdete tule, v novičkah.

Še več idej promocijskega tekstila je na naši shop strani. Na njej lahko pod hitro iskanje v slovenščini vpišete, kaj iščete, ali v levo razpredelnico vpišite želene parametre – izberite kategorijo,blagovno znamko, barvo… Tu najdete tudi vse vrst majic: od najcenejših ROLY (bela že za 1,86€+DDV), majic za šport in prosti čas, do švic ali strokovno “funkcijskih” majic , tekstila za sublimacijo  ter zaščitnih mask za obraz.

Vsak bo vesel uporabne pozornosti, ki mu jo boste namenili. Sedaj je PRILOŽNOST, da  postanete drugačni kreatorji svojega posla, življenja po vaši meri, kajti VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM!

E pošta: info@know-how.si
Tel.: 01 362 12 68
Mob.: 051 652 270

 

Dodaj odgovor