“TROGAM” IN IMAM SVOJO VREČKO

“Vsaka akcija ima svojo reakcijo!” je že davno tega izjavil Isaac Newton. To je bil njegov tretji zakon, znan tudi kot zakon o vzajemnem učinku ali zakon o akciji in reakciji. In reakcija je tako tudi na akcijo o plastični nosilni vrečki! Njeni začetki segajo v leto 1950. To sploh ni tako daleč nazaj! In kaj vse smo s plastičnimi vrečkami v tem času že pridelali!  Koliko odpadkov, koliko poginulih živali, koliko mikroplastike v morju…! In kar je najbolj zaskrbljujoče: mikroplastiko so sedaj našli tudi v človeškem telesu! Prav zaradi njihovega negativnega vpliva na okolje je potrebno razmišljati drugače!!! V Sloveniji se je že začelo: https://deloindom.delo.si/energija-in-okolje/okolje/v-trgovinah-nic-vec-brezplacnih-plasticnih-vreck , v Afriki pa je vse še veliko strožje: https://deloindom.delo.si/energija-in-okolje/okolje/za-nosnjo-plasticne-vrecke-zagrozen-dvotedenski-zapor

.Bodimo ZELENI, pa ne od zavisti, ampak bodimo EKO! Za poslovna darila so najprimernejši izbor eko izdelki. Nadomestimo plastično nosilno vrečko za enkratno uporabo z vrečko, ki jo lahko uporabimo večkrat in jo imamo vedno v prtljažniku avtomobila. Pa ne le eno! Več! In kar je zelo pomembno-je odličen oglaševalski izdelek, ki potiskan z logotipom, lepo mislijo, sloganom, naokrog troga poleg vsebine tudi reklamo. Z njo odpira vrata v svet, ne le k sosedu. Zato naj se uporablja čim večkrat! Naj jo odnesejo s seboj kupci, udeleženci predavanj, konferenc, ti pojdi z njo v knjižnico po knjige, daj v njej prijatelju darilo, prinesi v njej nekaj na piknik, podari jo znancu, da bo tudi on eko, kul, ti pa viden z reklamo na vrečki! Vrečka za večkratno uporabo ima svoj stil in  je tako postala hit, oglaševanje z njo izredno poceni, uporabniki pa eco friendly. Poceni promocijske nakupovalne vrečke za večkratno uporabo so med novimi modnimi promocijskimi izdelki. In ti si tisti, ki boš z napisom podjetja, svojim logotipom ali izvirnim sporočilom dokončal njihovo kreacijo in jim dodal novo poslovno noto. Te navidezno enostavne in vsakdanje nakupovalne vrečke prilagodi svojim potrebam in jih spremeni v idealna promocijska darila za svoje stranke! Je nakupovalna vrečka za večkratno uporabo že nazaj v prtljažniku,  da se z njo ponovno opravi naslednji nakup?

In katere vrečke še lahko izbirate pri nas? 

Super je nosilna vrečka za večkratno uporabo in prava velikanka: nosilna nakupovalna vrečka iz tkanega vinil materiala v eko zeleni limeta barvi, v kateri iz trgovine pritrogamo celo fasngo, na plažo ali na bazen lahko odnesemo brisače za vso družino, vanjo se zbašejo vse igrače, ki jih otrok na plaži potrebuje, z njo gremo na piknik in v njej s seboj prinesemo kaj za pod zob tudi  za prijatelje… So izjemno trpežne, krajši ročaji pa preprečujejo, da bi težko polno vrečko “vlekli” po tleh. Idealna za v prtljažnik avtomobila, da nakupljeno ne bo raztreseno povsod. Ker je velika ima tudi veliko prostora za printanje logotipa in vaša reklama bo potovala in se kazala…Super, kajne?

Potem pa so pri nas še razno razne darilne in dekorativne vrečke! Samo odločiti se je treba, katera je za vas primernejša. Akcija!

Dodaj odgovor