Tkana jakna -ŽENSKA – 00847

0 out of 5 based on 0 customer ratings

ZA SPREHODE, REKREACIJO, ZA V SLUŽBO KOT DELOVNO OBLAČILO, PA ZA NA LEPŠ’! Izdelek je  primeren za poslovno darilo ali promocijsko darilo kot reklama podjetja.IZDELEK, V KATEREM SE POČUTITE “DOBRO”! Material: tkan material (poliester) v kombinaciji s 144F mikroflisom Dodatki: YCC zadrga, 2 žepa spredaj Barvi: črna, temno modra Velikosti: XS, S, M, L, XL, XXLIzredno udobna in raztegljiva jakna, [...]

Cena ne vključuje stroškov dostave

29.99 + DDV

( Z DDV 36.59)

Počisti
Št:
Št. Art.: 00847. Categories: , , , .
ZA SPREHODE, REKREACIJO, ZA V SLUŽBO KOT DELOVNO OBLAČILO, PA ZA NA LEPŠ’!
Izdelek je  primeren za poslovno darilo ali promocijsko darilo kot reklama podjetja.IZDELEK, V KATEREM SE POČUTITE “DOBRO”!
ZENSKE_TKANE_JAKNE
  • Material: tkan material (poliester) v kombinaciji s 144F mikroflisom
    Dodatki: YCC zadrga, 2 žepa spredaj
    Barvi: črna, temno modra
    Velikosti: XS, S, M, L, XL, XXLIzredno udobna in raztegljiva jakna, ki jo nosite na delovnem mestu.Izirate lahko med naslednjimi vrstami jaken: softshell, flis-velur, core ali hybrid.Na vse jakne naše blagovne znamke ne tiskamo, ampak le vezemo, ker pri toplotni obdelavi material izgubi na svoji kvaliteti.
    – Blagovna znamka:  logo_kh, kreirano v Sloveniji.
  • KOMU PRIPOROČITI TA IZDELEK: izdelek je primeren za vse generacije in poklice. Lahko je kot jakna za na pot v službo, ker pa je izdelan iz raztegljivega materiala, je  izjemen predvsem pri športu, za delo v delavnicah, na prostem, povsod, kjer je potrebno več gibanja…(v glavnem: ni, da ni?).
Cenik vezenja: VEZENJE EZa točen izračun vezenja potrebujemo logotip oz. kaj in kam se bo vezlo ter približno velikost vezenja. Število barv vezenja pri ceni ne igra vloge. Ceno dobite v  predračunu, ki vam ga pošlje komercialist in zajema število vbodov. Od števila vbodov je odvisna cena priprave programa za vezenje.

 

Barva:

Črna, Temno modra

Velikost:

XS, S, M, L, XL, XXL

Ocene

Ni še ocen

Bodi prvi, ki oceni ta izdelek “Tkana jakna -ŽENSKA – 00847”

Ostali izdelki tega prodajalca