Tkana jakna – MOŠKA – 00846

0 out of 5 based on 0 customer ratings

Velikosti: S, M L, WL, XL, WXL, XXL, WXXL ZA SPREHODE, REKREACIJO, ZA V SLUŽBO KOT DELOVNO OBLAČILO, PA ZA NA LEPŠ’! Izdelek je  primeren za poslovno darilo ali promocijsko darilo kot reklama podjetja.IZDELEK, V KATEREM SE POČUTITE “DOBRO”! Material: tkan material (poliester) v kombinaciji s 144F mikroflisom Dodatki: YCC zadrga, 2 žepa spredaj Barvi: črna, temno modra [...]

Cena ne vključuje stroškov dostave

27.99 + DDV

( Z DDV 34.15)

Počisti
Št:
Št. Art.: 00846. Categories: , , , .

Velikosti: S, M L, WL, XL, WXL, XXL, WXXL

ZA SPREHODE, REKREACIJO, ZA V SLUŽBO KOT DELOVNO OBLAČILO, PA ZA NA LEPŠ’!
Izdelek je  primeren za poslovno darilo ali promocijsko darilo kot reklama podjetja.IZDELEK, V KATEREM SE POČUTITE “DOBRO”!
MOSKE_TKANE_JAKNE
  • Material: tkan material (poliester) v kombinaciji s 144F mikroflisom
    Dodatki: YCC zadrga, 2 žepa spredaj
  • Barvi: črna, temno modra
    Velikosti: S, L, WL, WXL, XXL, WXXLIzredno udobna in raztegljiva jakna, ki jo nosite na delovnem mestu.Izirate lahko med naslednjimi vrstami jaken: softshell, flis-velur, core ali hybrid.
    – Blagovna znamka:  logo_kh, kreirano v Sloveniji.
  • KOMU PRIPOROČITI TA IZDELEK: izdelek je primeren za vse generacije in poklice. Lahko je kot jakna za na pot v službo, ker pa je izdelan iz raztegljivega materiala, je  izjemen predvsem pri športu, za delo v delavnicah, na prostem, tam kjer je potrebno več gibanja…(v glavnem: ni, da ni🙂).
Na vse jakne naše blagovne znamke ne tiskamo, ampak le vezemo, ker pri toplotni obdelavi material izgubi na svoji kvaliteti.

Cenik vezenja: VEZENJE E

Za točen izračun vezenja potrebujemo logotip oz. kaj in kam se bo vezlo ter približno velikost vezenja. Število barv vezenja pri ceni ne igra vloge. Ceno dobite v  predračunu, ki vam ga pošlje komercialist in zajema število vbodov. Od števila vbodov je odvisna cena priprave programa za vezenje.

 

Barva:

Črna, Temno modra

Velikost:

S, M, L, WL, XL, WXL, XXL, WXXL

Ocene

Ni še ocen

Bodi prvi, ki oceni ta izdelek “Tkana jakna – MOŠKA – 00846”

Ostali izdelki tega prodajalca