50%ZNIŽANO
Orodje_6

25 delni set (garnitura) orodja – 8062107

0 out of 5 based on 0 customer ratings

Material: orodje je iz kovine – jekla, kovinska škatlica je iz aluminija s plastično zadrgo Velikost: 20 x 13,5 x 2,6 cm Barva: srebrna kovinska- aluminijasta škatlica Pakiranje: 20 kosov v zunanjem kartonu, 10 v notranjem, vsaka  kovinska škatlica je pred odrgninami zaščitena z vmesnim papirjem. Zaščita pred korozijo: vsako orodje posebej je prevlečeno z zaščitnim oljem. 25-delni [...]

Cena ne vključuje stroškov dostave

12.19

4.99 + DDV

( Z DDV 6.09)

Št:

Material: orodje je iz kovine – jekla, kovinska škatlica je iz aluminija s plastično zadrgo
Velikost: 20 x 13,5 x 2,6 cm
Barva: srebrna kovinska- aluminijasta škatlica
Pakiranje: 20 kosov v zunanjem kartonu, 10 v notranjem, vsaka  kovinska škatlica je pred odrgninami zaščitena z vmesnim papirjem.
Zaščita pred korozijo: vsako orodje posebej je prevlečeno z zaščitnim oljem.

25-delni set orodja za domačega profesionalca v priročni in lični kovinski škatlici. Notranja penasta guma je namenjena zaščiti orodja, da se med transportom oz. med vožnjo v avtu, kombiju,… ne poškoduje. Prav tako ne morete škatle zapreti, dokler vsi prostorčki niso zapolnjeni, saj  dokler set ni kompletiran, tako ne morete pozabiti zunaj še kakšnega dela. Garnitura orodja je v pomoč pri popravilu kolesa, pri raznih delih, opravilih, popravilih v stanovanju…  Da vam ni potrebno vsakič posebej hoditi v garažo, delavnico prav za vsak izvijač ali klešče, je prava rešitev tale 25-delna garnitura orodja.

Ocene

Ni še ocen

Bodi prvi, ki oceni ta izdelek “25 delni set (garnitura) orodja – 8062107”

Ostali izdelki tega prodajalca