Darilni set termosteklenica z LED prikazovalnikom temperature in steklenica za vodo PURE v darilni embalaži – SET 1

0 out of 5 based on 0 customer ratings

EKO IZDELEK  – naraven,  okolju prijazen, praktičen –  PRESTIŽNO POSLOVNO DARILO –  DARILNI SET – SET 1 Borosilikatno steklo NI NAVADNO STEKLO! Poskrbimo za  ZDRAVJE s pitjem "DOBRE" vode iz PURE stekleničke  za vodo iz high grade borosilikatnega stekla! Materiali: vakuum termo steklenica: 500 ml vakuum termo steklenica iz nerjavečega jekla (inox). Steklenico lahko uporabljate za čaje na refuzo, saj ima v [...]

Cena ne vključuje stroškov dostave

13.99 + DDV

( Z DDV 17.07)

Št:
Št. Art.: SET1. Category: .
EKO IZDELEK  – naraven,  okolju prijazen, praktičen
–  PRESTIŽNO POSLOVNO DARILO –  DARILNI SET – SET 1
Borosilikatno steklo NI NAVADNO STEKLO! Poskrbimo za  ZDRAVJE s pitjem “DOBRE” vode iz PURE stekleničke  za vodo iz high grade borosilikatnega stekla!

Materiali:
vakuum termo steklenica:
 500 ml vakuum termo steklenica iz nerjavečega jekla (inox). Steklenico lahko uporabljate za čaje na refuzo, saj ima v notranjosti dodano snemljivo cedilo za čaj. Pokrovu termo steklenice je dodan LED prikazovalnik temperature pijače, ki je v termoski. Možnost izbire barve termoske: črna, rdeča, roza, modra, bela
steklenička za vodo:
high grade borosilikatno steklo, oblekica je iz barvnega neoprena, ki je zaščita za borosilikatno steklo. Možnost izbire barv oblekice: ziggy, črna, earth, anchor, modra, dottie, dandelion.
Pakiranje: kartonska škatla
Velikost darilne embalaže:
30 x 20 x 10 cm

Elegantni darilni set  v kartonski škatli, ki ga barvno lahko sami usklajujete. Vključuje 500 ml vakuum termo steklenico iz nerjavečega jekla ter 600 ml stekleničko za vodo iz high grade borosilikatnega stekla z oblekico iz neoprena.

Darilni set vam lahko opremimo z logotipom:
TISK A: tisk na neopren ali škatlo

TISK B: žganje katerekoli od obeh steklenic na 160 stopinjah Celzija

TISK P: žganje na stekleničko na 600 stopinjah Celzija

TISK G: graviranje na zamašek stekleničke za vodo ali graviranje na termo steklenico

Ocene

Ni še ocen

Bodi prvi, ki oceni ta izdelek “Darilni set termosteklenica z LED prikazovalnikom temperature in steklenica za vodo PURE v darilni embalaži – SET 1”

Ostali izdelki tega prodajalca