AS TI TUT NOT PADU?

“Vroče!!!” Bundo dol, jop’co dol, pulover dol! Majčko …! A majčko? Ne, majčke pa ne! Ta ostane!”

A ni lepa?! Ja, lepa, najljubša, uporabna, izvirna, smešna, duhovita, simpatična, udobna, mehka, nežna, unikatna, personalizirana, za vse prilike, vsak stil. Najdemo jih povsod. Majčke opremljene z različnimi slogani, logotipi ali fotografijami so prav izvirna in zgovorna reklama! Kljub temu, da se jih ne sliši, govorijo, šepetajo ali kričijo svoje zgodbe – odvisno od velikosti fonta. Slika ali besedilo spredaj, zadaj, ob strani, pod ovratnikom, na rokavu – da se ti zrola! Majčka – bombažna, viskozna ali švic pride prav ob vsaki priložnosti – za v šolo, službo, posteljo, šport, za na potovanje, celo na gala prireditvi jo lahko imamo – ja, spodaj, pod srajco ali bluzo; seveda, drugače se na fensi prireditev težko prešverca. Prost vstop tja pa ima kakšna izredno draga – majčka znanega modnega kreatorja.

Lahko je rdeča, črna, bela, za levico, za desnico, za zares, za mlade, upokojence,… Noro! Vanjo se oblečejo vaši sončki, cool babice in dedki, stroge tete in strici. Nosijo jih različno misleče osebe, z njimi izražajo svoj jaz, ko gredo med ljudi, z njimi hočejo nekaj povedat takrat, ko so čiste ali umazane, zmečkane ali zlikane, s kratkimi, dolgimi, ¾ rokavi ali celo brez. Njena izbira ima svoj pomen. Nekatere so telirane, druge visijo, so svetleče, odsevne, potiskane, zvezene; najdete jih za vsakega člana in kar je najpomembnejše: pri nas so za VSE PO ISTI CENI! Uporabne za poslovna darila in prav tako tudi za promocijska.

Bodi legenda, bodi cool,
bodi previden, bodi viden!
Pokaži se, saj si upaš,
vsem sporoči,
v Know-how skoči
In si reklamo naroči!!

shop.know-how.si
Nastavite jezik: slovenščina in se registrirajte. Če ne gre, pokličite 01/3621268. Pomagali vam bomo pri izbiri poslovnega darila ali pa promocijskega darila. Hvala!

Dodaj odgovor