STEKLENIČKE ZA VODO – HIDRACIJA TELESA

WATER ISN’T JUST FOR DRINKING OR WASHING,
WATER HAS ITS OWN SPIRIT.
WATER IS ALIVE.WATER HAS MEMORY.                                                                                                                                                                                          WATER KNOWS HOW YOU TREAT IT,
WATER KNOWS YOU.
KNOW WATER TOO.

PURA_FRONT_ro

DOTTIE

PURA_FRONT_mi

ZIGGY

PURA_FRONT_mo

MODRA

PURA_FRONT_rj

EARTH

Screenshot 2018-09-28 at 09.38.55

ANCHOR

PURA_FRONT_be

DANDELION

Hydration 14

PURA_FRONT_na

ČRNA

Temelj vsake promocije je grajenje prepoznavnosti, je pojavnost logotipa na vsakem koraku. Bodite opazni, bodite vidni in tako prepoznavni med širšo množico ljudi!

Poletni meseci so  priložnost, da v mislih preletimo, kaj smo naredili v prvi polovici leta ter na kratko zapišemo cilje in usmeritve za drugo. Tako bo prehod od sprostitve do novih zadolžitev lažji in hitrejši. Zato uživajmo v poletju in poskusimo vsaj nekaj dni ali tednov počivati in si nabrati prepotrebno energijo za novo, zadnjo delovno polovico leta.

Ne glede na to, kje smo raje – ob morju ali v hribih, v tujini ali doma, športno aktivni ali raje ležimo v senci ob dobri knjigi. Toda kjerkoli že smo, na vsakem koraku nas spremlja pijača. In kot smo že tolikokrat ugotovili, je vedno najboljša VODA! In ko takole ob ležerno preživetih uricah ali dnevih že potiho razmišljamo in delamo načrte za naprej, morda pomislimo: kaj ne bi bilo dobro, da bi našim poslovnim partnerjem, zaposlenim namenili borosilikatno HIGH GRADE  stekleničko za vodo in jih tako vzpodbujali k pitju vode, k obvezni vsakodnevni hidraciji telesa? Ja, to bi bila dobra poteza, saj je tudi ekološko naravnana! A ob tem ne smemo pozabiti, da je edina prava steklenička za ta namen steklena in to ne iz navadnega stekla ampak iz HIGH GRADE borosilikatnega. Ne, ne sme biti iz navadnega stekla ali celo iz plastike! Naj vas ne peljejo žejne čez vodo! Če se že gremo nekaj, se gremo ekološko! O plastki je čedalje več govora – ne le, da plastična flaška vsebuje določene snovi, ki škodujejo zdravju, problem je tudi njena razgradnja po uporabi! Moj telešček lahko pomivaš v pomivalnem stroju, a mojega zamaška raje ne, ker bi se lahko izgubilo ali poškodovalo tesnilo v njem.

Zato smo se v našem družinskem podjetju že pred leti odločili, da razvijemo program steklenih stekleničk iz HIGH GRADE BOROSILIKATNEGA STEKLA za vodo. Kakšne so, pa se vam bodo predstavile kar same:

STEKLENIČKA V NEOPREN OBLEKICI ALI V OBLEKICI IZ JUTE (550ml);

PURE STEKLENIČKA ZA VODO (600 ml);

Screen Shot 2018-09-20 at 12.15.46

WODA – ZECO ročno s pihanjem izdelana borosilikatna steklenica ZA VODO (650 ml)

 Naj bo vaša dejavnost katerakoli, naj bodo poslovni partnerji od koderkoli, s poslovnim darilom – stekleničko za vodo ne boste nikoli zgrešili!EKO IZDELKI! Steklenička za vodo je bila  junija 2019 protokolarno darilo na srečanju POBUDA TRI MORJA – kot simbol narave, najpomembnejšega življenjskega elementa vode! 

PRIPOROČAMO ŠE: ZECO kozarec pozitivne energije in steklene slamice.

FLAŠKA  – navodila za vzdrževanje:
Samo TVOJA FLAŠKA sem – hudo,
zato zapomni si močno:
odporna na visoko sem vročino,
le zamaška nikoli ne daj v wash mašino!

In na kaj moramo še paziti? Ja, steklo velja za najtrdnejši material, a če ne rokuješ z njim pravilno, če si včasih le malce neroden, se lahko zgodi, da se razbije! Tudi zaščitna oblekica vedno ne more preprečiti nezgode. Morda jo bo flaška enkrat dobro odnesla, a se bo že pri naslednjem trku lahko razbila, ker steklo je lahko sila krhko! Ampak, če drži tisti rek, da črepinje prinašajo srečo,… naročiš novo flaško,?!

Dodaj odgovor