STEKLENIČKA V NEOPREN OBLEKICI ALI V OBLEKICI IZ JUTE (volumen: 550ml/teža le: 279g)

Screenshot 2018-10-11 at 14.57.23

Moram se Vam še posebej predstaviti, kajti najde se tudi Lažnivi Kljukec!  “Ampak JEST TO NISM! Ne-ne! Nisem iz navadnega stekla!” Najkvalitetnejši stekleni izdelki so iz HIGH GRADE BOROSILIKATNEGA stekla!

Naj vas ne peljejo žejne čez vodo! Ni vsaka flaška v moji oblekici iz najkvalitetnejšega HIGH GRADE borosilikatnega stekla!! Nisem iz navadnega stekla, težka in okorna, ki me lahko raznese že pri majhnih temperaturnih spremembah. High grade borosilikatno steklo prenese nizke in visoke temperature, zato je iz njega izdelana vsa kvalitetna kuhinjska in tudi laboratorijska posoda! Jaz sem tako lepa, da bi me vsi radi imeli in če bi bili radi lépi tudi vi, pijte vsaj  3x na dan vodo iz mené!

Kako so me naredili, kdo pravzaprav sem? Sem flaška za poslovno darilo poslovnemu partnerju ali promocijska flaška, da ti delam reklamo.

Ne, nisem navadna flaška in za flaško tudi ne kakšna smrklja, saj moji začetki segajo že v leto 2010. Ja, že takrat so razmišljali o tem, da je steklo material, v katerem ima voda svoj pravi okus! Ampak steklo, iz katerega sem jaz, ni navadno steklo. Ker sem steklenička, ki me vzameš s seboj, moram biti lahka. In sem res! Tehtam le borih 279 g in zato me z lahko prenašaš!? Izdelali so me iz HIGH GRADE borosilikatnih steklenih cevi. “Waw, kaj pa je zdaj to?” boste vprašali. 

Image copy

To je to! Tej cevi so dodali še dno in zgornji del oblikovali tako, da se prilega tvojim ustom in zamašku, ki ne spusti nobene kapljice, ko me prenašaš ali prevažaš naokrog. 

Zanimivo, a ne? Pa veš, zakaj so se še odločili za high grade borosilikatno steklo? Zato, ker je Slovenija na tako lepem mestu, da ima pravo poletje in pravo zimo! Ja, poleti v flaško nalijemo mrzlo studenčnico, pozimi pa vroč čaj! In steklena flaška ali kozarec ob vročini lahko počita, a jaz ne!  Pa izjemno lahka sem, lažje se me čisti, lahko se me pomiva v pomivalnem stroju tudi pri zelo visokih temperaturah. Moj telešček lahko pomivaš v pomivalnem stroju, a mojega zamaška raje ne, ker bi se lahko izgubilo ali poškodovalo tesnilo v njem. Ja, ja in jaz se lahko ponašam s tako kvaliteto!!! Ker pa sem tanka, ker vame lahko naliješ mrzlo ali vroče, ker nisem iz navadnega stekla, bi se pa brez moje lepe, prožne, barvaste oblekice med prenašanjem lahko razbila! Ojoj! Oblekica me zavaruje in tako zelo sem ponosna nanjo! Lahko me izbereš v neoprenu ali pa v juti, rdečo, zeleno, modro,…, joj, kako sem cute, kako se zdim sama sebi mična gospodična! Nič te naj ne ustavi,  le vzami me s seboj na pot in mi dovoli, da poskrbim za zadostno hidracijo tvojega teleščka! Saj veš, voda je dobra tako za žejo kot za lepšo, bolj prožno in svežo kožo. Juhu! Zato pa sem primerna tako za poslovno darilo kot za promocijsko darilo!  Ja, pa, ker sem eko, si potem eko tudi ti! Klikni in naroči (pa ne pozabi komu vse me moraš podariti – vzemi kakšno več-saj veš, za vsak slučaj)!

Ne bo ti žal!

FLAŠKA
Samo TVOJA FLAŠKA sem – hudo,
zato zapomni si močno:
odporna na visoko sem vročino,
le zamaška nikoli ne daj v wash mašino!

In na kaj moramo še paziti? Ja, steklo velja za najtrdnejši material, a če ne rokuješ z njim pravilno, če si včasih le malce neroden, se lahko zgodi, da se razbije! Tudi zaščitna oblekica vedno ne more preprečiti nezgode. Morda jo bo flaška enkrat dobro odnesla, a se bo že pri naslednjem trku lahko razbila, ker steklo je lahko sila krhko! Ampak, če drži tisti rek, da črepinje prinašajo srečo,… naročiš novo flaško,?!

Dodaj odgovor