POPOLNA PREOBRAZBA!  

Ah, ne, pa ne bomo spet govorili o prehrani in telovadbi!? NE, NE BOMO! Stvar je v tem, da je treba poskrbeti za poslovna darila in za promocijo. Preberite!

Kaj ne bi bilo čudno, če bi bili vse življenje majhni? Seveda! Zato pa rastemo -iz dojenčka v odrasle ljudi, v VELIKE OSEBNOSTI. Za spremembe se odločamo sproti. Gremo na primer k frizerju in si spremenimo frizuro – popolnoma drugi smo! Dodatna sprememba, ki potrebuje že pravi pogum, je npr. sprememba barve las, nov tatoo.

Tako kot si želimo biti mi vedno privlačnega videza, tako se na trgu ponudba poslovnih in promocijskih daril stilsko spreminja in prilagaja modnim trendom in se v marsičem vse bolj zbližuje z naravo. Ampak ne gre tu le npr. za obleko in majice ter modne promocijske dodatke! Potrebno je spremeniti miselnost ponudnikov in uporabnikov, da spremenimo stil in utiramo pot novim, eko trendovskim izdelkom. To je popolna preobrazba. Potrebno je pokazati, kako pomembni sta drugačnost in kvaliteta! Od tega, kako izgledamo, koliko in kaj damo nase, je odvisno, kakšen vtis bomo naredili na druge. S stilom izražamo svojo osebnost.To smo mi!  Želimo vzpodbuditi zavest, da se zavedaš, da si kul in eko, če greš po kavo ali čaj s svojim lončkom, tako kot gremo v trgovino po nakupih s svojo vrečko za večkratno uporabo! Da si WAW in si naliješ vodo v stekleničko kar iz pipe, zakaj pa ne!? Ponosni smo lahko, da živimo v eni redkih držav na svetu, kjer si to še lahko privoščijo!

V našem podjetju dajemo prednost najstarejšemu materialu za lončke in stekleničke – steklu. Na trg smo postavili ročno izdelano, pihano stekleno high grade borosilikatno stekleničko – WODA!

Pustimo našim otrokom in vnukom naravo vsaj takšno kot smo jo prejeli, ozaveščajmo tudi naše poslovne partnerje, da sežejo po eko poslovnih in promocijskih darilih. Kar bomo sejali, to bomo želi! Narava nam bo hvaležna! Zaorjite ledino na tem področju tudi vi, bodite pripravljeni, da zaživite v sozvočju z okoljem v katerega vnašate svojo kulturo in časom, ki Vam je namenjen, da lahko spreminjate sebe, druge in svet.

IMG_7853

Dodaj odgovor