Personalizacija

Know-how je blagovna znamka za izdelke Know-how d.o.o. ( softshelli, cori, flisi in hybridi, vžigalniki , stekleničke za vodo) ter ostale splošne promocijske izdelke iz lastnega uvoza. Promocijske majice in ostali promocijski tekstil pa si lahko izberete na naši tekstilni strani: shop.know-how.si in so na zalogi v evropskem skladišču. Na te je treba počakati nekaj dni, da jih dobimo v Slovenijo.   Izdelki naše blagovne znamke pa so na zalogi v našem skladišču na sedežu podjetja, a ko določen artikel poide, je nanj potrebno počakati do naslednje sezone, morda pa nove stare zaloge sploh ne bo več, ker se modeli in barve (npr. jaken) letno menjajo. Zato pohitite z nakupom!

KAKO LAHKO NA NAŠI SPLETNI STRANI SAMI OBLIKUJETE LOGOTIP: (video)

ko izberete artkel, ki ga želite naročiti, pred dodajanjem artikla v košarico, se Vam bo pojavil gumb z napisom “prilagodi” – ko kliknete na gumb, se Vam bo odprla druga stran na kateri boste videli prikazan artikel. Na njem bo prazen kvadratek s križem v sredini. Tam lahko kliknete in naložite vaš logotip (glejte vrstice na desni strani ekrana), prav tako je opcija, da napišete tekst te0r ga postavite na želeno mesto na artiklu. Naj Vam pomagam:

Koraki za oblikovanje logotipa:
1. na spletni strani izberete želen artikel
2. izberite barvo ali velikost artikla, ter kliknite kljukico v polju želim tisk/vezenje
3. po tem se prikaže gumb prilagodi – klik na ta gumb Vam odpre program za nalaganje logotipa
4. na levi strani so predstavljene barve izdelka ali pri jaknah npr. postavitev spredaj in zadaj
5. na sredinski sliki lahko vidite sam izdelek z določenim poljem, ki ima znotraj križ
6. kliknete na polje, ter na desni strani kliknete na gumb: tukaj kliknite ali spustite slike ali z vašega računalnika naložite logotip.
7. v istem polju se nahaja tudi opcija dodaj besedilo: gumb s črko A napišite besedilo, kliknite nanj in ga z izdelka  z miško prenesite na belo podlago ob izdelku, da ga dokončno oblikujete: spremenite velikost, barvo…(ko ga enkrat postavite v kvadratek, ga ne morete več spreminjati)
8. naložen logotip se Vam bo pojavil v označenem polju
9. če ponovno kliknete na naložen logotip znotraj polja, boste videli da ga lahko prilagajate: lahko ga zavrtite za 360 stopinj, lahko ga zmanjšate ali povečate, prav tako ga lahko premikate znotraj označenega polja.
10. ko se odločite za želeno postavitev , spodaj levo kliknite na gumb končano.
11. nato Vas stran vrne na naročilo, kjer lahko dodate opombe za tisk ter izberete želeno količino artikla.

Če boste potrebovali še kakšne dodatne informacije, nam pišite na: tiskarna@know-how.si ali  komerciala1@know-how.si  ali nas pokličite na 051 652 270.

  

Screenshot 2018-10-17 at 12.50.16     Screenshot 2018-10-17 at 12.50.09         Screenshot 2018-10-17 at 13.05.13

Screenshot 2018-10-17 at 12.54.23     Screenshot 2018-10-17 at 12.50.25    Screenshot 2018-10-17 at 13.09.13
Leta 2018 je na trg prišel nov program promocijskih izdelkov naše blagovne znamke, Zeco program (specialni ZECO lončki za kavo iz high grade borosilikatnega stekla in nove ZECO stekleničke WODA,  leta 2020 sta luč sveta ugledala ZECO LONČEK-KOZAREC POZITIVNE ENERGIJE  in  ZECO steklene slamice, vse prav tako iz high grade borosilikatnega stekla), ki so namenjeni personalizaciji in bodo zaradi svoje izjemne kvalitete in eko note, našim kupcem omogočali oglaševanje na najvišji ravni.
Kupci si želijo biti prepoznavni s tem, da se jim na promocijske izdelke odtisne ali izveze njihov logotip, slogan. S tem postanejo artikli individualni, personalizirani.

Kako v našem podjetju strankam omogočamo personalizacijo?
Logotip, ki nam ga kupec pošlje, oblikovalec oblikuje v določeni velikosti, odvisno od izbranega promocijskega artikla (v velikosti in barvi) v namen personalizacije – tampotisk, sitotisk ali vezenje na kupčev izbrani izdelek. V kolikor kupec ne izrazi želje, s katero tehniko želi personalizirati svoj promocijski izdelek, mu tehniko in postavitev logotipa, svetuje naš strokovnjak.

Kot že rečeno naš prodajni program zajema artikle, ki jih je moč opremiti z vašim logotipom. Za to pa se uporabljajo različne tiskarske tehnike. Tiskamo večje količine ene vrste artikla za promocijo in tudi manjše količine od 1 kos dalje za dekliščine, fantovščine, zabave, promocije …
Pri tisku moramo vedno upoštevati, da temnejša podlaga na tiskanem artiklu lahko vpliva na drugačen odtenek barve logotipa kot pri svetlem ozadju. Prav tako so na materialih, ki so rebrasti, neravni oz. negladki, tanke linije slabše vidne.

 TISKARSKE TEHNIKE:

 SITOTISK:
Sitotisk je vrsta direktnega tiska ravnih ploskev na dežnike, koledarje, bloke, rokovnike, parkirne ure…

vrecka

 TISK S PRESLIKAČI:
Vrsta tiska, ki se uporablja pri količinskem tisku majic, ko na majice  potiskane preslikače prenesemo s toplotno prešo. Na tekstilne izdelke iz flisa ali volne je odtisen in obstojnost tiska tudi drugačna, kajti ta vrsta materiala je raztegljiva  že pri samem nošenju in tisk ima lahko izgled kot da je razpokan.
 
 

TISK NA MAJICE:

Pri temnih majicah se motiv natisne na preslikač, ki se potem s strojem za prenos preslikačev prenese na na majico. Motivi so lahko vseh možnih oblik. Upoštevati moramo tudi, da zaradi ozadja-barve podlage majice,  pride barva logotipa malenkost svetlejša ali temnejša. Tako bo odtis z isto barvo drugačnega odtenka na svetli kot na temni majici.
 
majica
SUBLIMACIJSKI TISK: TISK NA SUBLIMACIJSKE LONČKE, TISK NA BELE MAJICE, BELE OVRATNE TRAKOVE, BELE KRPICE ZA OČALA:
Na bele majice oz. svetli tekstil se lahko tiska direktno s sitotisk tehniko ali s sublimacijskim tiskom, ki pa je pri pranju manj odporen kot prenos tiska s preslikači. Pri sublimacijskem tisku lahko s tiskalnikom natisnemo na poseben sublimacijski papir fotografijo in jo s strojem za prenos preslikačev prenesemo na majico.
Pri tem tisku se barve vpijejo v podlago. zagotavlja neskončne možnosti pri personalizaciji proizvodov, namenjenih za sublimacijski tisk. Tiskamo sublimacijske lončke, ki so prevlečeni s posebnim materialom, ki omogoča tisk fotografije in možnost tiska le malega števila lončkov.
Prav tako s to vrsto tiskarske tehnike lahko tiskamo na vse bele materiale ali materiale, ki so svetlih barv. Na: ovratne trakove, bele majice za sublimacijo, krpice za čiščenje očal…
FLAŠKE
 S tehniko tampotiska se izvaja tisk na drobne artikle.
Nekateri tampotiskm imenujejo tudi posredni globoki tisk. Primeren je za označevanje artiklov vseh vrst artiklov raznih oblik in najrazličnejših materialov (plastika, les, kovina, usnje, papir…)  in s tem  najprimernejši za personalizacijo tako ravnih kot okroglih ploskev na artiklih različnih materialnih struktur (plastika, kovina, les, steklo). V tej tehniki se običajno tiska:
  • kemnične svinčnike, vžigalnke, obeske za ključe, antistresne žogice in druge manjše artikle. Nekatere zahtevnejše materiale, potiskane  z dvokomponentnimi barvami je potrebno po tisku fiksirani s temperaturno obdelavo. Nekateri izdelki pa zahtevajo več priprave
 

KULI

Vaš logotip si zasluži kar najboljšo podobo, zato naj bo izvezen  le na kakovostnih in estetskih izdelkih, ki jih boste podarili s ponosom oz. jih s ponosom nosili sami.
Vezemo na: T-shirt majice, polo majice, srajce, puloverje, športna oblačila kot so jakne-softshell, termovelurje, hybride, core, na delovne obleke, predpasnike, zimske kape, kape s šiltom...

Na spodnjem linku si lahko ogledate posnetek vezenja:

Dodaj odgovor