Mogoče pa res!

Ovire so nujne za uspeh v prodaji in vseh drugih poklicih, saj zmaga pride šele po mnogih bojih in neštetih porazih.

 a12934 (1)

Poznate to misel iz knjige Og Mandina, The Greatest Salesman in the World (Največji trgovec na svetu).
Augustine Og Mandino (1923-1996) je bil pisatelj, ki je napisal knjižno uspešnico o prodaji. Prodanih je bilo več kot 25 milijonov izvodov. Bi jo morda prebrali?

https://www.msfta.org/cms/lib6/FL02001163/Centricity/Domain/207/Greatest_Salesman_in_the_World.pdf

Mandino je eden izmed najbolj branih avtorjev inspiracijskih knjig. Na tisoče ljudem je obrnil življenje na bolje, saj so našli čudež v njegovih besedah.

Srbohrvaški prevod: https://issuu.com/gorances/docs/najveci_trgovac_na_svijetu_1-2

Morda se pa le odločite za branje-če ne prej, si link shranite za počitnice! Vsak dan je čas za pridobitev novih znanj in vsak dan je čas za pridobitev novih idej:

Ko boste ponovno  prelistali še naš katalog promocijskih daril in stopili v akcijo za boljšo prepoznavnost vašega podjetja, se bosta morda tudi vam pogled na svet in življenje spremenila!

Moč misli je ena najmočnejših sil!

success-676x320

 

PDF katalog v elektronski obliki: https://issuu.com/knowhowdoo/docs/katalog_komplet_2018_68str_203x271m

blog4

Dodaj odgovor

Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Zakonodaja, ki ureja uporabo piškotkov (cookies) v Evropski Uniji (EU), ima temelje v direktivi o zasebnosti v elektronskih komunikacijah 2002/58/ES. V tej direktivi je bil spremenjen člen, ki se nanaša na “piškotke in podobne tehnologije”. Spremembo direktive je prinesla dopolnjena Direktiva 136/2009. V slovensko zakonodajo je bil prenesen kot “Zakonu o elektronskih komunikacijah”(ZEKom-1). Ta v 157. členu “Piškotki” predstavlja pravno osnovo, na podlagi katere moramo slovenski lastniki spletnih strani poskrbeti za zasebnost obiskovalcev spleta.

Zapri