KERAMIČNI LONČKI

Waw! Ye ye ye, res je! Jih že pogrešate, vidim! Vse več je povpraševanj po njih! In končno!  Nova kolekcija keramičnih lončkov za leto 2021 je že  v našem skladišče! Spet boste imeli popolnjeno izbiro sublimacijskih in čisto posebnih, edinstvenih lončkov, ki so plod našega dizajnerja in tako naša blagovna znamka  lončkov Know-how pastel! Promo lončki za vsak žep!

Screenshot 2018-11-05 at 08.55.28         Screenshot 2018-11-05 at 08.55.11

    sublimacijski lončki       Know-how blagovna znamka  PASTEL lončkov 

Naj jih predstavim, novopečene, novoprihajajoče, odbite!
PASTEL – kakšne asociacije se Vam porajajo? Kako dobimo pastelno barvo? Barvi dodajamo belo barvo. In lončki take kvalitete (keramika grade A) je primerno poslovno darilo.
Vam v mislih iz njih  že dišijo čaj, vroča čokolada in kakav? Hladni jesenski dnevi in prihajajoča mrzla zimska jutra ter večeri kar kličejo po toplih napitkih!  Razvajajte sebe, poslovne partnerje, sodelavce, prijatelje in znance, da okusijo nebeški okus toplega napitka v cute lončkih, ki ste jih izbrali Vi in s katerimi lahko pristavite svoj piskrček poslovnim uspehom naproti. Naj opremljeni z logotipom ali lepo mislijo krasijo Vašo domačo mizo ali mizo v pisarni in seveda vse mize imetnikov Vaših lončkov. S tem, ko ste sami kreirali njihovo zunanjost, so popolnoma Vaši! Neverjetna in definitivno ena boljših, uspešnih in cenovno najugodnejših investicij v Vašo promocijo, nov korak za Vašo prodornost na trg in zagotovljen poslovnih uspeh! Kako malo je treba! Le lonček z logotipom, sloganom ali pozitivno mislijo, ki bo  zvesti spremljevalec toplim napitkom.

Prejemniki Vaših lončkov jih bodo vsakodnevno radi uporabljali in hkrati privarčevali denar za nakup plastičnih, ki jih potem odvržejo in z njimi po nepotrebnem bremenijo okolje . Tisti, ki jih boste uporabljali v barih, kavarnah, slaščičarnah, masažnih salonih, gostilnah in drugih lokalih – veste, kaj se Vam bo mnogokrat pripetilo: VAŠI LONČKI BODO DOBILI NOGE – PREVERJENO! Ničkolikokrat smo strankam morali natisniti nove lončke, jer so jim jih njihovi gostje odnesli domov! In kaj je lahko cenejša potujoča reklama? Vaši lončki bodo tako romali iz rok v roke in pri podajanju bo klepet nanesel tudi na to, zakaj imetniku ta lonček. Dobra in poceni reklama, kajne?! In lončka ljudje ne uporabljamo samo za pitje. V tistem, opremljenem z dobro reklamo imamo na pisalni mizi shranjene svinčnike in ostale priročne potrebščine, otroci pa voščenke, barvice in krede, ker so se  jim strgale originalne kartonske škatlice.
Raziskava med potrošniki je pokazala, da  je večina vprašanih prikazan promocijski izdelek povezala z logotipom, blagovno znamko in podjetjem, ki je bilo na njihovem promocijskem darilu, zato je promocijske izdelke obvezno treba opremiti z logotipom, sloganom ali lepo mislijo.

Izbirate lahko med dvema vrstama lončkov – lončki za sublimacijo in pastel lončki. 

In  katera je vaša barva? Katero imate v mislih, katera Vam bolj odgovarja? 

No, zdaj pa res nič več mencat, ampak hitro prave izbrat! Pa ne pozabit preštet kandidate, ki bi jim lonček radi podarili in upoštevajte morebitno nesrečo, če se kakšen po nesreči razbije…

Dodaj odgovor