KAR OD DOMA (nikamor ni treba it🙂🙂🙂) – VARNO V SHOPPING!!!

Stanje na Kitajskem se je stabiliziralo in proizvodnja je stekla. Naj vas ne bo strah, za vaša promocijska  in poslovna darila je poskrbljeno! Promocijski artikli za novo sezono že prihajajo v naše skladišče na Kitajskem. Letos te največje države Azije osebno ne bomo obiskali, zato so za naročila ter kakovost artiklov prevzeli skrb naši kitajski agentje, ki so že vrsto let do sedaj QC delali skupaj z nami in  dobivali napotke o naših zahtevah in vsako leto z nami sodelovali pri pregledu vseh izdelkov, ki so nam jih proizvajalci dostavili v skladišče. In ko tokrat dobivamo fotografije njihovega pregleda naročenih izdelkov, ko nam sporočajo svoja opažanja in mnenja, smo z njihovim delom izredno zadovoljni. Vedo, kaj potrebuje in zahteva slovenski kupec!

Veliko artiklov smo v lanskem letu naročili v tako velikih količinah, da so za vas še vedno na zalogi v našem skladišču, prav tako nemoteno teče prodaja majic in ostalega tekstila iz našega shopa.

Artikli, ki imajo oznako “RAZPRODANO” ali “NI NA ZALOGI” bodo na voljo v mesecu juniju.

Dobrodošli na naši spletni strani, izbirate in  naročate lahko kar s kavča! Stopite v svet promocijskih daril s klikom! Klikajte na povezave pri izdelkih ali novičkah, izvedeli boste marsikaj, česar do sedaj morda še niste vedeli in našli kaj zanimivega s področja promocije. Ko se bomo pa spet normalno gibali med občinami, ste vabljeni v naš razstavni prostor na sedežu podjetja v Pirničah.

Vse se zgodi z razlogom.  Zdaj izkoristimo čas za nakupe od doma, naj se nam na novo zgodijo prijetne zanimive stvari, vzemimo si čas zase, za naše najbližje. Naredimo nekaj zase. V vsaki stvari se lahko najde nekaj dobrega.

V tem času “ostani doma” se imamo vsi  z našimi nekaterimi promocijskimi izdelki lahko “prav fajn”. Popestrimo si dolge dneve in preženimo dolgčas!

Pa zdravi ostanite!

Dodaj odgovor