KAR OD DOMA (nikamor ni treba it???) – VARNO V SHOPPING!!!

In so nas spet omejili! Če ne gre drugače, in če so razmere tako resne, se pač moramo podrediti zahtevam. Za naše zdravje gre!

Da ne bomo virusa po nepotrebnem širili, bomo od 26. oktobra 2020 do nadaljnjega poslovali čim več na daljavo, pošiljali vzorce in odpremili pripravljeno blago po Hitri pošti. In tisto, kar je letos novo, si lahko ogledate TUKAJ.

Prav tako boste lahko naše nove KH jakne pomerili v udobju doma ali v vaši pisarni. Naročili boste številke, ki jih potrebujete, poravnali predračun in ko jih boste prejeli in pomerili – če vam kaj ne bo “fitalo”, jih boste vrnili v originalni embalaži na naš naslov in zamenjali vam jih bomo. Sploh pa je pomerjanje OBVEZNO v primeru vezenja, če naših KH jaken še ne poznate in jih v preteklosti še niste imeli.

Premerite se in poiščite vašo pravo velikost jakne!    

Izberite jakno za na sprehod, za v službo in za na težko pričakovan izlet!  Narava kliče po nečem novem, svežem, drugačnem. Privoščite si nekaj novega tudi vi! Pa naj bo letošnjo jesen/zimo to npr. jakna! Presenetite z njimi svoje zaposlene. Tudi njim ni lahko v teh težkih časih. Z jaknami spomnite  nase svoje poslovne partnerje.

In kaj NOVEGA ŠE  NUDIMOtest431!
Če vam čas ne dopušča, lahko  darilca pošljemo vašim strankam tudi mi. Za vas udobno in ugodno! Pokličite nas: 01 36 21 268
ali 051 652270 oziroma nam pišite na: info@know-how.si

Stanje na Kitajskem se je po marčevskih številkah okuženih stabiliziralo že v juniju in proizvodnja je stekla. Naj vas ne bo strah, za vaša promocijska  in poslovna darila je poskrbljeno! Promocijski artikli  so že pri nas v skladišču, nova naročila pa prihajajo v naše skladišče na Kitajskem in se brez problemov odpremljajo od tam v Koper. Letos te največje države Azije osebno nismo in je ne bomo obiskali, zato so za naročila ter kakovost artiklov prevzeli skrb naši kitajski agentje, ki so že vrsto let do sedaj QC delali skupaj z nami in  dobivali napotke o naših zahtevah in vsako leto z nami sodelovali pri pregledu vseh izdelkov, ki so nam jih proizvajalci dostavili v skladišče. In ko tokrat dobivamo fotografije njihovega pregleda naročenih izdelkov, ko nam sporočajo svoja opažanja in mnenja, smo z njihovim delom izredno zadovoljni. Vedo, kaj potrebuje in zahteva slovenski kupec!

Prav tako nemoteno teče prodaja majic in ostalega tekstila iz našega shopa.

Dobrodošli na naši spletni strani, izbirate in  naročate lahko kar s kavča! Stopite v svet promocijskih daril s klikom! Klikajte na povezave pri izdelkih ali novičkah, izvedeli boste marsikaj, česar do sedaj morda še niste vedeli in našli kaj zanimivega s področja promocije.

Vse se zgodi z razlogom.  Zdaj izkoristimo čas za nakupe od doma, naj se nam na novo zgodijo prijetne zanimive stvari, vzemimo si čas zase, za naše najbližje. Naredimo nekaj zase. V vsaki stvari se lahko najde nekaj dobrega.

V tem času “ostani doma” se imamo vsi  z našimi nekaterimi promocijskimi izdelki lahko “prav fajn”. Popestrimo si dolge dneve in preženimo dolgčas ob prebiranju našega novega kataloga ter surfanjem po naši spletni strani!

Vsak bo vesel uporabne pozornosti, ki mu jo boste namenili. Sedaj je PRILOŽNOST, da  postanete drugačni kreatorji svojega posla, življenja po vaši meri, kajti VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM!

Pa zdravi ostanite!

E pošta: info@know-how.si
Tel.: 01 362 12 68
Mob.: 051 652 270

Dodaj odgovor