Know-how JAKNE – NI DA NI: ZA SPREHODE, REKREACIJO, ZA V SLUŽBO, PA ZA NA LEPŠ!!!

logo_khNove jakne.
ZA SPREHODE, REKREACIJO, ZA V SLUŽBO, PA ZA NA LEPŠ’!

Novo v letu 2023: ŽENSKI IN MOŠKI SOFTSHELL BREZROKAVNIK!!!

Ne zamudite  priložnosti za izbiro izjemnega poslovnega darila! Podarite jakno ali majico blagovne znamke KH (Know-how). Zaloga je omejena!

In kaj je bilo novega v letu 2022? Črni in temno modri ženski in moški  SUPER SOFTSHELL HYBRID BREZROKAVNIK s snemljivo kapuco. Prav tako je tu nova barva SUPER SOFTSHELL HYBRIDOV, TERMOVELURJEV in SOFTSHELLOV: AQUA!!! Vse o njih tudi na naši spletni strani! Sledite nam na naši spletni strani: čisto nov BOOM izdelek so bile moške in ženske prešite bunde  in nova zaloga ženski super softshell/hybrid– in moški super softshell/hybrid!!!  Tako za ženske kot za moške – vsak si bo lahko izbral svojo! Vas zanima, kakšna jakna je to? Pridite in si poglejte na spletni strani, v našem razstavnem prostoru, pomerite in kupite za darila poslovnim partnerjem in sodelavcem!  Moški flis-velur, ženski flis-velurhybridsoftshell , core , super hybrid, tkana jakna in prešita jakna, ostali KH velurji – flisi.

Če še niste slišali za nas, če še niste “sprobali” naših jaken, ste med redkimi in če ste v dilemi, kaj kupiti za promocijo, kako izdelek opremiti z vašim logotipom,… ja potem je naslednji korak naš. Skupaj se podajmo na pot. Na spletnih straneh najdete poplavo jaken, ponudba je velika. In ste v dilemi, kaj izbrati: izbrati tisto poceni ali tisto najdražjo, ki zaradi visoke cene ziher mora bit dobra – pa ni vedno tako. 

Zato smo se v našem podjetju odločili, da vam ponudimo točno to, kar potrebjete. Kreirali smo jakno za vsakogar, za vsak dan, za vse potrebe in za zadovoljstvo vseh: vas, tistih, ki jim jo podarite in za nas. Vsako leto popestrimo naš asortima z novo linijo naših jaken. Zakaj? Zato, da lahko vsako leto kupite nakaj dobrega novega. Tako se pri darilu ne ponavljate ampak ste vedno znova originalni.  In kdo nam daje navdih? Vsi naši kupci. Vedno  prisluhnemo njihovim željam in jih skušamo uresničiti. Marsikdo nam je že rekel, da eno slabost pa imajo naše jakne: neuničljive so! Veseli smo, ko nas pokličete in vprašate, kdaj bo nova kolekcija. Z zanimanjem spremljamo  statistiko ogledov na naši spletni strani, kjer se največkrat išče prav naš tekstil. In stranke se zadovoljne vračajo!

Imate problem, kakšno jakno dati svojim sodelavcem, poslovnim partnerjem, strankam…in ko srfate po spletu imate enak občutek kot doma, ko stojite pred polno omaro oblek, pa ne veste, kaj bi oblekli. Imam rešitev za vas: preberite naše novičke, prebrskajte našo spletko, poklepetajte z mano v klepetalnici ali pusti v njej svoj e-mail, pokličite nas, obiščite nas. Zadovoljstvo ob končnem izdelku, ki je samo vaš, narejen za vas, za vaše sodelavce, stranke, poslovne partnerje. Prepoznavnost je tisto, kar te bo dvignilo nad druge. Samo za to je treba poskrbeti in zato smo tu MI!

Vsako leto ponovimo najbolj prodajane modele, vsako leto dodamo novo kolekcijo jaken v novi barvi. Vidite, nimate izgovora, da jaken ne bi naročili pri nas ??

Niso pa le jakne iz prodajnega asortimana naše blagovne znamke. V ponudbi imamo stekleničke za vodo WODA iz high grade borosilikatnega stekla ter lonček s katerim greste lahko po kavo Zeco coffee to go.

Nekateri izmed vas, ki ste pri nas že kupovali poslovna darila in izdelke namenjene promociji,  poznate našo Know-how blagovno znamko. Izdelki naše blagovne znamke so zelo primerno poslovno darilo. Prav tako so namenjeni za zaposlene, ki na zelo kvalitetnem izdelku s ponosom predstavljajo logotip podjetja, kjer so zaposleni. So potujoča reklama serviserjem, vzdrževalcem in kot promocijski izdelek reklama poslovnim partnerjem, zvestim strankam.

Oznaka KH – Know-how pomeni izjemno kvaliteto za razumno, če ne celo najugodnejšo ceno.
So vam znane? Srečate jih lahko že na vsakem koraku.

Zakaj so “NAŠE JAKNE” tako dobro sprejete? Ker so iskane – ljudje sprašujejo po njih, ker so to odlične jakne! Je to res?! Jap, čisto zares! Le zakaj? Ker je jakna vidna na vsakem koraku: oblečeno imajo različni ljudje – delavci v pisarni, proizvodnji in na terenu – je moderna, lepo telirana (modeli so tudi poširjeni-velikost W-WIDE) , ima kombinacijo premišljeno izbranih barv, ljudem je všečna, cenovno dostopna, prepoznavna,  nosijo jo tudi znane osebnosti. Ni vse le v barvah in dizajnu; največ šteje zadovoljstvo ljudi, ki jo nosijo, v njej se  prepoznajo teami, podjetja, športniki, skupine…
Je takorekoč neuničljiva, saj jo vsak dan nosijo delavci v proizvodnji! In včasih si potihem rečemo: “Predobra je, več bi jih prodali, če bi se uničila, da bi jo bilo potrebno zamenjat!” Ampak, ne, raje ne! Naj kar bo tako dobra in izjemna ter poceni! Saj je sprejeta! Priporočajo jo vsi, ki so jo preizkusili (Kdo ugovarja?). Preizkusite jo tudi vi! Izberite model, barvo in velikost! Pa pridite tako kot večina – naslednje leto po drugo, novo – nov model in barvo! You know? Yes, you Know-how!

In še nekaj je: v kolikor nam barve in modela zmanjka, naročimo nove in tisto, kar je najpomembnejše: barve bodo vedno enake, ni drugačnih odtenkov med eno in drugo serijo. To pa ne velja za promocijski tekstil, kupljen v Evropi, kjer vsako novo ponaročilo lahko nekoliko odstopa po barvi, kroju ali modelu.

Naj vam predstavim naše jakne – primerne kot  poslovno darilo:

  • termovelurji – flisi
  • hybridi
  • softshelli
  • cori

In kakšna je še posebnost jaken blagovne znamke Know-how? Ker so jakne telirane (oblikovane po telesu), imamo za moške “s trebuščkom” prav posebne številke. Vsaki velikosti od L do XXL je dodana še velikost, ki se začne s črko W. Kaj to pomeni? WIDE. Jakne so razširjene v predelu trebuha. WL-jakna velikost L, ki je razširjenav predelu trebuha, WXL- jakna velikosti XL, razširjena v predelu trebuha, WXXL – jakna velikosti XXL, razširjena v predelu trebuha.

Na vse jakne naše blagovne znamke ne tiskamo, ampak le vezemo, ker pri toplotni obdelavi material izgubi na svoji kvaliteti.
Cenik vezenja: VEZENJE E

Za točen izračun vezenja potrebujemo logotip oz. kaj in kam se bo vezlo ter približno velikost vezenja. Število barv vezenja pri ceni ne igra vloge. Ceno dobite v  predračunu, ki vam ga pošlje komercialist in zajema število vbodov. Od števila vbodov je odvisna cena priprave programa za vezenje.

KOLEKCIJA 2019 – MODELI V BARVAH IZ NANIZANKE OBALNA STRAŽA modro/rdeča/bela

moski_flis_spredaj
softshelli:
moški 00843 ; ženski 00842

hybridi:
moški 00841 ; ženski 00840

flisi – termovelurji:
moški 00832 ; ženski 00833

Moška (00828) in ženska (00827) telirana flis jakna:

 

 

 

Moška (00834) in ženska (00835)telirana hybrid jakna:

Hybrid jakna je nekaj novega na slovenskem tržišču.
Postala je ena najbolj prodajanih ter iskanih jaken iz naše kolekcije.

Izdelana je iz treh materialov: kombinacija flisa, softshella in cora.

 

Moški (00836) in ženski (00837) softshell – kolekcija 2018

Softshell jakna je iz vodoodbojnega  320g/m2 materiala, ki je raztegljiv v vse 4 smeri. Material zagotavlja odlično dihanje ter hkrati ščiti pred vetrom in dežnimi kapljami – TPU/PTFE je 3000/3000 –  Laminated Breathable Fabric/Outdoor Fabric. Softshelli 00843 (moška softshell jakna) in  (ženska softshell jakna) iz uvoza 2018 pa imajo vodni stolpec  5000 MM/5000MVP.

Ergonomski – teliran kroj omogoča popolno svobodo gibanja. Material ne prepušča vetra, trije žepi z zadrgo, YCC zadrga po celotni dolžini jakne, snemljiva in nastavljiva kapuca, brendiran s Know-how blagovno znamko, kar je iz estetskega vidika dekoracija in hkrati prepoznavnost izjemne kvalitete. Barvi sta dve: ena je črna z rdečo flis  notranjostjo in rdečimi YCC zadrgami, druga možnost pa je softshell v temno modri barvi s fluorescetno oranžno flis podlogo in oranžno YCC zadrgo.

YCC zadrge so med najkvalitetnejšimi zadrgami na svetu in jih uporabljajo tudi svetovno znani proizvajalci tekstila.

CORE 00829 in 00830:

“Posebna jakna”, izjemne kvalitete, modna, iz pletenega materiala, ki je odporen na veter, diha, material je 100% poliester, katerega teža je  480 g/m2. Dizajnersko oblikovana – ergonomski – teliran kroj. Za zapenjanje in žepe je porabljena je svetovno najkvalitetnejša YCC zadrga. Poleg dveh žepov za roke na sprednji strani ima jakna še skrivni žepek na srčni strani. Z vezenim logotipom personalizirate jakne.

Za več informacij pa nas kontaktirajte na info@know-how.si

Dodaj odgovor

CENIK VEZENJA

V ceno tiska je všteto oblikovanje enostavnejšega logotipa (tekst), izdelava klišeja ali priprava sita v eni barvi.
Oblikovanje zahtevnejšega logotipa zaračunamo 15€/h.
Pri tiskanju v več barvah, je cena tiska enaka mnogokratniku cene enobarvnega tiska.
Razpakiranje in pakiranje pri nas kupljenih in potiskanih izdelkov je zajeto v ceni. Pri izdelkih, ki niso kupljeni pri nas, zaračunamo razpakiranje ter pakiranje
izdelkov 30€/h.

Menjavo artikla zaračunamo 15€.

Cena vezenja na tekstil je odvisno od število vbodov, zahtevnosti logotipa ter materiala na katerega se veze, zato je natančen izračun možen šele po izdelavi
programa za vezenje.
Za izdelke, ki niso bile kupljeni pri nas in so višjega cenovnega razreda, se cena vezenja določa po dogovoru.

Pri naročilu do skupnega zneska 35€ brez programa, se zaračuna pavšalna cena 35,00€

CENE VEZENJA:
CENE IZDELAVE PROGRAMA:
do 4000 vbodov = 15,00€/1000 vbodov * nad 4000 vbodov = 13,00€/1000 vbodov
2000 vbodov = 2,30€
3000 vbodov = 2,65€
4000 vbodov = 2,80€
5000 vbodov = 2,95€
6000 vbodov = 3,10€
8000 vbodov = 3,90€
10000 vbodov = 4,50€
za vezenje do skupnega zneska 35,00€ (brez programa) zaračunamo pavšalno ceno 35€