Katalog poslovnih daril in promocijskih izdelkov 2020!!!

EWO GA, tu je!!!

Vem, da vas že močno zanima, če imamo za sezono 2020 kakšen nov izdelek, ki ga v promociji v Sloveniji do sedaj še ni bilo. Naj vam šepnem na uho:”Ja, imamo! In to EKO, kot je Zeco !”: borosilikatne kozarce pozitivne enrgije ter borosilikatne slamice. Novo, še nikoli v prodaji promocijskih daril je še:  eko izjemna 3D novoletna voščilnica ter posebna otroška pelerina kot je še ni bilo!

Kaj boste še našli novega v našem novem katalogu 2020: na prvem mestu  moram omeniti NOVO KOLEKCIJO NAŠIH JAKEN 2020 (super softshell/hybrid jakna, novi ženski in moški hybrid, novi softshell in flis jakni). Trenutno je na voljo tudi še kolekcija 2019: ženskih in moških softshellov,  ženskih in moških hybridov ter ženskih in moških flisov. Vse tri lanske kolekcije so v barvah legendarnih kalifornijskih reševalcev – obalne straže. Oglejte si jih in si jih še pravočasno zagotovite, ker kmalu bo težko dobiti prav vse konfekcijske številke. Ampak zaenkrat si pomagamo in iz večje ukrojimo tudi manjšo.

Zaradi svoje prepoznavne kvalitete so jakne primerno poslovno darilo za poslovne partnerje.

Za vas smo v letošnjo 2020 ponudo  dodali nove lesene promocijske artikle, nekaj steklenih, dva nova modela prikupnih drobižnic, odpirač za pivo, zvonček za na kolo, nove papirne darilne vrečke namenjene otrokom, pa vrečke za steklenice,  nov eko zvezek, eko blokec s platnicami iz plute,  poskrbeli smo za nov izjemen kozmetični pripomoček,  za magnetne beležke, primerne za na hladilnik, peresnico, izjemno 3D voščilnico ter nov cool in hot termo program, da ne pozabim fantastične  pelerine za otroke, novo vrsto bluetooth zvočnika,…. in še kaj! Sledite nam in si zagotovite promo izdelke pravočasno – veste, predvsem novih ni v neizmernih količinah!?

Prav tako se lahko pohvalimo s tem, da smo edino podjetje v Sloveniji, ki za namen poslovnih daril in promocije že od leta 2017 dajemo na trg visoko kvalitetne borosilikatne steklenice za vodo. Za takšno ceno kot so naše borosilikatne stekleničke 00929 v Sloveniji enake kvalitete ne morete dobiti. Če jo, nam sporočite!

V katalogu 2019 ste zasledili novo kolekcijo borosilikatnih stekleničk Pure. To so spet borosilikatne steklenice, prav posebnih oblik, s prav posebno nalogo – narediti Vaš logotip še posebej viden točno na  določenem mestu na neopren oblekici.

V prodaji imamo tudi prestižne ročno pihane borosilikatne stekleničke Woda,
borosilikatne  lončke za kavo za na pot,
borosilikatne koazarce pozitivne enrgije ter
borosilikatne slamice,
vse je naša blagovna znamka Zeco. Oba izdelka sta lahko namenjena poslovnemu partnerju kot poslovno darilo. In cena? Izjemno sprejemljiva za tak izdelek!

In zakaj je pametno piti veliko vode:

  • Izboljša splošno počutje
  • Dobra je za kožo, saj ji  povrne mladostno elastičnost in sijaj
  • V pomoč je pri uravnavanju telesne teže
  • Mišicam daje energijo

Prav tako je  v Slovenijo prispel nov  model keramičnega lončka:  lonček Pastel, dizajniran pri nas.

Tudi na tehnko nismo pozabili. V naši ponudbi imamo lesene brezžične polnilce, zvočnik PRO z najboljšim možnim posredovanje glasbe – čist zvok, izjemen prenos, in fancy ekstremno kvaliteten zvočnik 00757 EXTREME z usnjeno naramnico, da se ga  lahko nosi obešenega preko rame. Res cool!

Med najbolj odpičenim:  IMAM SVOJO VREČKO!!!

Lahko sem EKO in vsakič v trgovino pridem s svojo vrečko, ki jo lahko večkrat uporabim in je pralna.

ZAKAJ pa tako? 

– ZATO, ker čuvam naravo,

– ZATO, ker sta nafta in zemeljski plin osnovni surovini za sestavo navadnih plastičnih nosilnih vrečk in sta neobnovljiva vira energija; 

  • pa ZATO, ker se pri proizvodnji nosilnih plastičnih vrečk porablja preveč vode;
  • pa ZATO, ker ena samcata plastična vrečka potrebuje kar 30 let, da razpade v vodi;
  • in še ZATO, ker na kopnem vrečka razpada tudi več kot 100 let; pod vplivom sonca, morske vode in mikroorganizmov nenadzorovano razpadajo na vedno manjše delce – MIKROPLASTIKO, k se razgrajuje izjemno počasi in ostaja v okolju še dlje časa.
  • ter ZATO, ker negativno vplivajo na življenje žival, saj se z njimi lahko zadušijo

In take vrečke si moram nabaviti, saj so navadne nosilne plastične, ki jih moramo letos v trgovinah dodatno plačati res le za nekajkratno uporabo, potem pa jo vržemo v smeti-in s tem obremenimo naravo! Kakšen je namen te uredbe: Zmanjšati letno raven potrošnje lahkh plastičnih nosilnih vrečk pod 90 takih vrečk na osebo do 31. decembra 2019 ter pod 40 takih vrečk na osebo do 31. decembra 2025.

To je le nekaj novosti. Prelistajte naš novi katalog 2020 in si poglejte, kaj vam novega prinaša  ali izberite katerega od že preizkušenih promocijskih artiklov, pri katerih zaradi dobre prodaje, vsako leto obnovimo zalogo.

 

Dodaj odgovor