KAJ JE TRENUTNO IN?

Se morda sprašujete, kaj bi izbrali za promocijo vašega podjetja, kaj bi bilo tisto pravo, kar bi vžgalo? Z dobrim premislekom ali le s hitrim besednim prebliskom se vedno najde nekaj TOP, IN, odštekanega za vsako branžo! Je kateri od spodnjih sloganov primeren za vašo dejavnost? Vse, kar najdete na naši spletni strani je primerno prav za vsako panogo, pa naj si bodi, da ste v proizvodni ali storitveni dejavnosti. Kaj je IN, kaj je TOP? S pravim logotipom ali sloganom pa vsak promocijski izdelek naredite unikaten zase! Četudi ste izjemni, ne mislite, da ne potrebujete reklamnih proizvodov! Še toliko bolj! Svetovno znane blagovne znamke se oglašujejo ves čas, saj si nihče ne more privoščiti, da bi v današnjem času tonil v pozabo! Vedno več odštekanih sloganov srečujemo na promocijskih darilih in tako poskrbimo za to, da izstopamo. Izstopite iz vsakodnevnega kalupa in prehitite konkurenco! Dovolj je že vaš logotip!

Poleg svojega logotipa lahko izberete slogan ali dodate svojega:

V DOBRI DRUŽBI; ZGRADIMO POT DO VAŠEGA USPEHA;  SPREMINJAMO VAŠE ŽIVLJENJE IN POSLOVANJE – NA BOLJE; MOJ LOGO POMENI NE DRAGO A MNOGO; NAŠA REKLAMA VSEM DOBRO POZNANA, TUKAJ IN SEDAJ!; KDAJ SE SPET SREČAMO?; Z VAMI NA POTI- Z VAMI VSAK DAN, VSAK KORAK JE NOVA PRILIKA;  SKUPAJ GRADIMO NAŠ IN VAŠ USPEH; IZBRALI STE NAJBOLJŠE; NAJBOLJŠI IZBOR; NOV ČAS NOVA MOČ; KRALJ ali KRALJICA VAŠEGA IZBORA; VEDNO VEČ;

NE STOPI PREKO-BODI EKO; ZAČNITE DAN Z NAMI; NAREDI NEKAJ ZASE; KJE SO NAŠE MEJE; VEČ ZA VAS; NAJBOLJŠE ZA NAJBOLJŠE; Z NAMI STE  BREZ SKRBI; VES ČAS Z VAMI; PIŠIMO SKUPNO ZGODBO…

In kateri top promocijski izdelek ali poslovno darilo boste izbrali? Najprimernejši za promocijo – reklamo so:

  • Flaške za vodo (iz high grade borosiliktnega stekla)…. – v stekleničko si nalijmo vodo kar iz pipe!
  • Lonček za kavo za na pot – steklen iz high grade borosiliktnega stekla, v katerega si nalijete doma skuhano kavo, kavo iz avtomata ali prodajalne na poti. Vse bolj je IN, če se na kavo odpravite kar s svojim lončkom tudi v kavarno, bar, kjer vam ga na koncu celo pomijejo. V svetu so že verige kavarn, kjer lonček za večkratno uporabo coffee to go lahko kupite skupaj s kavo in ga preprosto pustite v naslednji kavarni, kjer vam natočijo novo kavo, vrnejo denar za lonček ali izročijo kuponček, da ste imetnik lončka ob naslednjem obisku.
  • Eko beležke in sticky notes….- priročno, zelo uporabno, eko naravnano, vedno pri roki za zapis, lahko je le čečkalni listek.
  • Nakupovalna torba za večkratno uporabo iz netkanega materiala…- primerna za v prtljažnik avtomobila, zložljiva za v torbico in je vedno pri roki, da n potrebno sprotno nakupovanje vrečk v trgovini.
  • Razne torbe…. – konferenčne torbe, torbe za prenosni računalnik – vse za sestanek, konferenco, seminar na enem mestu, le vzamete in greste!

Poiščite tule: https://know-how.si
ali pobrskajte po našem katalogu poslovnih in promocijskih daril: https://issuu.com/knowhowdoo/docs/know-how_katalog_2019

Dodaj odgovor