KAJ JE NAJBOLJ ISKANO – PRVIH 10 TOP IZDELKOV za promocijo v letu 2020

Se morda sprašujete, kaj bi izbrali za promocijo vašega podjetja, kaj bi bilo tisto pravo, kar bi vžgalo? Z dobrim premislekom ali le s hitrim besednim prebliskom se vedno najde nekaj TOP, IN, odštekanega za vsako branžo! Kliknite na obarvane besede in morda se vam porodi dobra ideja! Je kateri od spodnjih sloganov primeren za vašo dejavnost? Vse, kar najdete na naši spletni strani je primerno prav za vsako panogo, pa naj si bodi, da ste v proizvodni ali storitveni dejavnosti. Kaj je IN, kaj je TOP? S pravim logotipom ali sloganom pa vsak promocijski izdelek naredite unikaten zase! Četudi ste izjemni, ne mislite, da ne potrebujete reklamnih proizvodov! Še toliko bolj! Svetovno znane blagovne znamke se oglašujejo ves čas, saj si nihče ne more privoščiti, da bi v današnjem času tonil v pozabo! Vedno več odštekanih sloganov srečujemo na promocijskih darilih in tako poskrbimo za to, da izstopamo. Izstopite iz vsakodnevnega kalupa in prehitite konkurenco! Dovolj je že vaš logotip!

In kateri top promocijski izdelek ali poslovno darilo boste izbrali? Najbolj iskani za poslovna darila in promocijo – reklamo je (pravljično število) devet skupin:

1. NAJBOLJ TOP: Jakne blagovne znamke Know-how…-univerzalne, več vrst, kvaliteten material, odlično se nosijo-najboljše za najboljše!
IN NAJPOMEMBNEJŠI –  EKO IZDELKI – NAJBOLJŠI JE TISTI ODPADEK, KI GA NI! In temu sloganu sledijo izdelki Know-how od 2-7: 
2. DRUGI TOP:Flaške za vodo (iz high grade borosiliktnega stekla)…. – v stekleničko si nalijmo vodo kar iz pipe!
3. ZECO PROGRAM:  Lonček za kavo za na pot – steklen iz high grade borosiliktnega stekla, v katerega si nalijete doma skuhano kavo, kavo iz avtomata ali prodajalne na poti. Vse bolj je IN, če se na kavo odpravite kar s svojim lončkom tudi v kavarno, bar, kjer vam ga na koncu celo pomijejo. V svetu so že verige kavarn, kjer lonček za večkratno uporabo coffee to go lahko kupite skupaj s kavo in ga preprosto pustite v naslednji kavarni, kjer vam natočijo novo kavo, vrnejo denar za lonček ali izročijo kuponček, da ste imetnik lončka ob naslednjem obisku.
4. ZECO steklen kozarec pozitivne energije iz high grade borosilikatnega stekla s pokrovom, ki je oblikovan za direktno pitje ali za uporabo slamice.
5. ZECO set steklenih slamic  iz high grade borosilikatnega stekla s ščetko za čiščenje.
6. Nakupovalna vrečka za večkratno uporabo iz netkanega materiala…- primerna za v prtljažnik avtomobila, zložljiva za v torbico in je vedno pri roki, da n potrebno sprotno nakupovanje vrečk v trgovini.
7. Eko beležke in sticky notes.…- priročno, zelo uporabno, eko naravnano, vedno pri roki za zapis, lahko je le čečkalni listek.
8. Antistresne žogice.… -premagajte stres, sprostite se, RES UČINKUJE!
9. Promocijski izdelki za zaščito pred virusi in okužbami – HIT 2020
10. Svinčnik, ki raste: porabite svinčnik, nato ga posadite.

Poiščite tule: https://know-how.si
ali pobrskajte po kateremkoli našem spletnem katalogu poslovnih in promocijskih daril: https://issuu.com/knowhowdoo/docs/know-how_katalog_2019

Poleg svojega logotipa lahko izberete slogan ali dodate svojega:

V DOBRI DRUŽBI; ZGRADIMO POT DO VAŠEGA USPEHA;  SPREMINJAMO ŽIVLJENJSKE NAVADE IN POSLOVANJE – NA BOLJE; MOJ LOGO POMENI NE DRAGO A MNOGO; NAŠA REKLAMA VSEM DOBRO POZNANA, TUKAJ IN SEDAJ!; KDAJ SE SPET SREČAMO?; Z VAMI NA POTI– Z VAMI VSAK DAN, VSAK KORAK JE NOVA PRILIKA;  SKUPAJ GRADIMO NAŠ IN VAŠ USPEH; IZBRALI STE NAJBOLJŠE; NAJBOLJŠI IZBOR; NOV ČAS NOVA MOČ; KRALJ ali KRALJICA VAŠEGA IZBORA; VEDNO VEČ;

NE STOPI PREKO-BODI EKO; ZAČNITE DAN Z NAMI; NAREDI NEKAJ ZASE; KJE SO NAŠE MEJE; VEČ ZA VAS; NAJBOLJŠE ZA NAJBOLJŠE; Z NAMI STE  BREZ SKRBI; VES ČAS Z VAMI; PIŠIMO SKUPNO ZGODBO…

Dodaj odgovor