IZDELKI ZA KUHINJO V GLAVNI VLOGI za promocijo

Ko izbiramo, katero poslovno darilo ali promocijsko darilo bi kupili, je na prvem mestu treba upoštevati njegovo uporabnost, ker uporabne izdelke ljudje obdržijo več let. Med uporabnimi promocijskimi izdelki  se iz leto v leto povečuje prodaja promocijskih izdelkov za uporabo v kuhinji. Potiskani promocijski izdelki pomagajo potrošniku, da si takoj, ko opazi logotip ali promocijsko sporočilo na izdelku, prikliče v spomin podjetje, proizvode ali storitve.

Živimo v času, ko so umetni materiali na čisto vsakem koraku.Vedno večji pomen dajemo vračanju k naravi in eko izdelkom. Ljudje se vse bolj zavedamo pomena zdravega načina življenja in posledično tudi vse pogosteje posegamo po naravnih materialih. Les je človekova vez z naravo, ki v naše življenje prinese košček narave, bivanju da občutek topline in  domačnosti. Izdelki iz lesa nam vedno pričarajo pridih nostalgije in izdelek iz lesa je lahko primerno poslovno darilo. Prav posebno domačnost in dobro ter učinkovito promocijo pa doživimo z izdelki iz lesa, ki jih lahko uporabljamo kot kuhinjske in gospodinjske pripomočke. Les je material, ki s prostorom diha. Leseni izdelki so lahko tako uporabnega, kot tudi dekorativnega namena. Čiščenje lesenih izdelkov je enostavno, obrišemo jih le z vlažno krpo. Vendar brez plastike ne gre. V naši ponudbi promocijskih izdelkov je izjemna ponudba lepih in uporabnih pripomočkov ter dodatkov za vsako kuhinjo! Kako radi smo v kuhinji! Nekateri otroci že od malih nog z navdušenjem pomagajo babicam pri kuhi in prav babice so tiste, ki so nas marsikaj naučile! Tako kot je treba varčevati z elektriko in za seboj ugašati luči, tako se mora otrok naučiti , kako očuvati kuhinjsko mizo pred morebitnimi poškodbami! Prav podstavki za vročo posodo različnih materialov in oblik so zaščita za vsako mizo! Odložite vročo posodo na podstavek, ki bo zaščitil prt, mizo ali druge odlagalne površine pred prevročimi dotiki. S svojo obliko in barvo je podstavek odlična dopolnitev pogrinjkov doma ali na prostem, vsak dan ali le ob praznikih.

Ko se kuha in peče, omamno diši, a je tudi vroče. Pazi, da se v kuhinji ne opečeš! Pomagaj si z  bombažno krpo ali silikonsko prijemalko  ”gagico”, ki te bo zaščitila pred vročo posodo.

Eden izmed priročnih ter uporabnih in nepogrešljivih promocijskih pripomočkov v kuhinji  je prav gotovo tudi lesena kuhalnica.

Okusno hrano radi postrežemo na  pogrinjku. In kaj je na kuhinjski mizi vedno pri vsakem obroku poleg kuhinjskega krožnika in jedilnega pribora? Solnica! Pa še nekaj: zobotrebciIzberite cute promocijski keramični posodici za poper in sol ”sinergija”, zobotrebce pa spravite v prisrčen podajalec zobotrebcev “tiger”! Na oba kuhinjska pripomočka na hrbtno stran odtisnemo vaš logotip.

Izredno primerno promocijsko darilo za tisk so keramični lončki. Različni – za sublimacijo in navadni,   da ne govorimo o pastel lončkih, ki so med lončki popolnoma novi (november 2018) in naredijo pri prejemniku pravi WAW!!! učinek, saj kar kličejo po zaužitju toplega napitka! Promocijski lončki ponesejo med ljudi logotip podjetja, lepo misel ali slogan.

Na jedilnikih imamo sem ter tja tudi pico. Ali še toplo prinesemo iz picerije ali se lotimo peke kar sami doma. Da si jo razrežemo, uporabljamo pica nož ali male kuhinjske nožke, ki so priročni tudi za čiščenje ter razrez sadja in zelenjave.

Po dobrem obroku se prileže kapljica rujnega ali hladno pivo. Da lahko odpremo katerokoli steklenico, smo v podjetju  Know – how d.o.o. poskrbeli z odličnimi kovinskimi in plastičnimi odpirači, primernimi za dotisk vašega logotipa.

Vedno ne potrebujemo celotne vsebine vrečke makaronov, riža, moke, sladkorja in zapremo jo lahko z zapiralkami za vrečke, ki so prav tako primerne za dotisk logotipa podjetja. Še en način je, kako se zavarujemo pred tem, da se nam vsebina iz vrečke ne stresa: uporabimo keramične shranjevalne posodesete za kavo, sladkor in čaj.

Če želimo dobro očistiti kuhinjske pulte in omarice, uporabimo krpo iz mikrofibre. Tudi na krpi iz mikrofibe je lahko reklama, a ne tiskana, ampak vezena. Ker je pakirana tako, da daje izgled kravate in ima prišit trakec za obešanje, lahko zaradi svojega prisrčnega izgleda krasi steno v vsaki kuhinji in na ogled postavlja izvezen logotip.

Kuhinjski pripomočki so v uporabi vsak dan in ne enkrat, ampak večkrat. Z reklamo na njih bodite vidni in prepoznavni ob vsakodnevnih družinskih obrokih ali ko povabite na kosilo prijatelje,  znance in sodelavce ter s tem, ko pokažete potiskane promocijske kuhinjske pripomočke, sprožite zanimivo debato o lastnikih in proizvodih, ki jih prepoznajo z videnih logotipov.

Lahko je malo za šalo in veliko za res: muholovec! Tudi ta ne sme manjkati! Nikjer – ne znotraj, ne zunaj stanovanja! Preženite nadležni mrčes in se za mir pred piki komarjev in ugrizi tečnih muh zahvalite tistemu, ki vam je podaril potiskan muhotep.

V trgovino je vsaj 1x na teden treba it dopolnit “fasngo“. Ne pozabit dat v prtljažnik nakupovalne vrečke za večkratno uporabo ali vzemite s seboj kar nakupovalno košarico, da bodo pri hitrih blagajničarkah izdelki kar najhitreje pospravljeni.

Tako poleti kot pozimi pa pripravljeno hrano in pijačo lahko spravimo v hladilno torbo, ki jo varuje ali pred vročino ali pred mrazom.

Morda bi  podarili kaj v lični embalaži: vino  vinskem setu (lesena škatla) s pripomočki, set srčnice z dvema ali štirimi kozarčki iz rostfrei materiala?

Predvsem pozimi so nepogrešljive termo steklenice in lončki, skozi vse letne čase pa so aktualno poslovno darilo še vse ostale steklenice iz našega prodajnega programa.

Prav tako so nepotiskani promocijski kuhinjski izdelki priročno darilo za osebni praznik ali kot božično oz. novoletno darilo ali kot darilo za valentinovo oz. materinski dan.

 

Dodaj odgovor