Izbira poslovnih in promocijskih daril

Naj vam pomagamo pri izbiri promocijskega izdelka za namen reklame:
Morda: Kemični svinčnik? Vedno, ko si moramo kaj zabeležiti je dobrodošel 🙂 Ali pa vžigalnik? Vsak ga bo vesel, tudi nekadilec, saj veste ko je v zimskih dneh potrebno zakuriti kamin ali v poletnih dneh žar, pride še kako prav.

kuli_vziglanik
Antistresna žogica Srečko je prav lepa gesta, saj pričara nasmeh na obraz tudi tistim “ta kislim”.
antistres (1)

Valentinovo – to danes ni več le praznik zaljubljencev, ampak tudi praznik prijateljev in vseh tistih, ki se imajo radi!
Mi imamo na voljo kar nekaj drobnih pozornosti, ki jih lahko namenite za ta dan: antistresni srček s posvetilom, solarno rožico Flip Flap, ki za svoj ples ne potrebujejo nič drugega kot vitamin D. Lahko pa preprosto postavite živo rožico v prikupno barvasto stekleno vazo in jo podarite vašim najbližjim. Izbira je vaša!

valentinovo

In temu prazniku sledi 8.marec- tu nikakor ne smete pozabiti na svoje sodelavke! Izbirate lahko med: modernim cevastim šalom,

 

sali

flis ali hybrid jakno, kozmetično torbico iz jeansa, dežnik, setom za sladkor ali kavo ali pa borosilikatno steklenico v neoprenu ali juti z zabavnim posvetilom ali pa kar tiskanim imenom na njem.

mesano

Takoj čez dva dni pa je dan mučenikov! Doma bodo sigurno deležni nagajivega darila. Zato jih pa lahko vi obdarite s kakšno malenkostjo. Na primer: kravato, flis jakno, vpojno krpo za avto ali pa s  srčnico. Veseli bodo prav vsega!

mesano2

Dodaj odgovor