YOU HAVE FUN WITH YOUR T-SHIRT! NAJ SE ZABAVA ZAČNE!

Je, je je, t-shirt ali polo majčko? Zakaj pa ne?

Včasih delamo toliko kravala pred nakupom majčk za poslovna darila poslovnim partnerjem, za promocijo zaposlenim, iščejo se rešitve in odgovori na spletu, povprašuje se prijatelje in kljub temu velikokrat še vedno ni ideje, kaj kupiti. In ker ne veste, se nakupa majic za promocijo ali zaposlene sploh ne lotite.
POLO MAJICE: Kaj vam priporočamo kot dober izbor kvalitete in najbolj iskane polo majice? Kliknite na šifro za ogled:
TJ1405 moški in ženski model Z566,  EL38084,  EL38085,  EL38102  in ženski model E38103.
Še naša priporočila kvalitetnih in najbolj iskani navadnih majic T-shirt:
L190,  L191, E3000 in E3005 .
Trenutno najcenejše majice na trgu so ROLY in sicer navadna T-shirt ROLY ATOMIC150.L190-L191

Prepričana sem, da imate doma med svojo garderobo kar nekaj majic: za različne namene, navadne, samo z naramnicami, s kratkimi in dolgimi rokavi… Najbrž si želite že novih? Naj vam pomagam.

Kliknite na našo spletno stran: https://shop.know-how.si. Greva kar korak za korakom. Nastavite jezik slovenščina, če že ni, ter izpolnite kratko registracijo.

Poigrajte se z iskanjem. Najprej lahko vpišete v hitro iskanje samo MAJICA .In odpre se vam …. nešteto tekstilnih izdelkov -140 strani!
TUDI MAJICE ZA ŠPORT SO TU: ŠVIC MAJČKA ali FUNKCIJSKA MAJICA!
S klikom na sličico si izberite, kar vam je všečno. Preberite si opise izdelka in s klikom na barvo najdete še ceno in zalogo v evropskem skladišču. Zožite iskanje na majica kratek rokav – 90 strani.
Morda veste blagovno znamko, ki bi jo radi imeli? Vpišite jo v iskalnik: npr.: Tee Jays in našlo vam bo 13 strani:

tee jays search

Na spletki vas obveščamo o vseh novostih tekstilnega programa – na sličici je napis: NOVO ali SALE!

Če še vedno ne veste, katere majice bi izbrali, smo zato tu mi, da vam pomagamo. Pokličite nas: 013621268 ali 051652270, povejte za kakšen namen bi jih imeli (promocija, delo…) , cenovni rang in rešili vas bomo iz zagate. Tu smo zato, da vam rešujemo probleme! Pa še nekaj pred dokončno izbiro:

  • naročite lahko kar po mailu: info@know-how.si – napišite davčno številko podjetja, šifro majice, število, barvo, velikosti, želite tisk oz. vezenje ali ne, kontaktno osebo in telefonsko številko
  • izbirate med elegantnimi ali športnimi majicami;
  • odločate se med navadnimi in polo majicami;
  • moški ali unisex kroj ter teliran ženski kroj – oboje je lahko v isti barvi;
  • otroške, ženske, moške, unisex majice;
  • kombinirajte jih s kratkimi ali dolgimi hlačami, krilom-napišite v iskalnik;
  • pozanimajte se o velikosti;
  • poglejte in izberite tudi jakne blagovne znamke Know-how: https://know-how.si/tekstil/

In kaj boste dali napisat na majico? Bo na srčni strani vaš logotip, zadaj slogan? Samo spredaj, samo zadaj, enobarven ali večbarven? Povejte željo in uresničili vam jo bomo! Ob naši pomoči boste postali pravi strokovnjaki za majice in lahko boste štartali kar svoj T-shirt business!
Več o tisku si lahko preberete tukaj. Cene tiska so na voljo na naši spletni strani: https://know-how.si/tisk-a/.

Hej, kaj pa polo majice?

tj1405-tj145

Tudi taka vrsta majic se najbrž najde v vaši omari. Vsakdo jih ima. Drži, kajne? Polo majica je idealna za vse letne čase, vsestranska, v njej izgledate elegantno, z lahkoto jo nataknete nase in se ne ukvarjate z zamudnim zapenjanjem gumbov kot pri srajci, prav tako jo lahko tudi hitro spravite s sebe, saj včasih se res mudi.

Čeznjo si v hladnejših dneh oblečete lanen suknjič ali športno jakno, v njej ste lahko na delovnem mestu – preprosto, kajne?

V kolikor imate v svoji garderobi vsaj nekaj polo majic različnih barv, se lahko vsak dan oblečete drugače. Ni drago, pa izgledate lepo! Prav tako je izjemno primerna za vezenje, saj to dovoljuje že samo njena gramatura in z vezenim logotipom jo še obogatite, polepšate in naredite unikatno. Tiste, dražje, so namenjene predvsem za poslovna darila.

Dodaj odgovor