“HOP, POZORNOST, PA TE IMAM?”

Opa! Tečejo zadnje minute!!! A res!? Ja! Zakaj že? “A boš letos tud kej Knou-hou? “Zdaj že veste, kaj je to, kajne? “Če ste vsa leta dozdej, boste pa menda tud’ letos!”

Ste že 100% poskrbeli za letošnje prednovoletno obdarovanje?!

Poslovno darilo ali promocijsko darilo, to je zdaj vprašanje!  Lovite zadnji vlak? Pohitite, ni še odpeljal s postaje! Decembrska mrzlica poslovnih daril in daril za promocijo je tu – pri nas!  Nekaj je že razprodanega, a vedno se najde kaj, kar bi Vi imeli!
Bogato, a zelo poceni poslovno darilo so cute flaške za vodo Zeco WODAročno izdelane iz high grade borosilikatnega stekla  in lonček za kavo za s sabo – Zeco coffee to go, prav tako iz high grade borosilikatnega stekla. Obiščite našo ZECO spletno stran https://zeco.si  in že fotografije Vas bodo prepričale!

Da ne govorimo o blagovni znamki Know-how tekstila! Prava izbira poslovnih daril za poslovne partnerje! Dolgo jih bodo nosili, saj so jakne tako dobre, da smo mi žalostni, da jih naše zveste stranke ne zamenjajo čisto vsako leto, ker so neuničljive. Še dobro, da jih imamo več vrst: flise, softshelle, hybride, core, da vsakemu lahko ponudimo vedno nekaj novega! In zato se stranke vsako leto vračajo! Če še niste, preizkusite izdelke naše blagovne znamke in v to, kaj je dobro (pa še poceni), se prepričajte tudi vi!

Morda iščete kaj za v pisarno? Letos odpičena so poslovna darila za vsakodnevno uporabo v kuhinji! Izbirate med eko darili? Med akcijskimi izdelki? Vam je všeč pohodništvo? Kaj pa deževni dnevi?

Na radiu objavljamo posebno obvestilo, da smo enostavno prezasedeni 🙃😜😜😜🙃, a vemo, da maratonci tečejo zadnji krog! In mi smo tu, da Vam pomagamo zmagati in določiti konkurenčno prednost! Kdor tega ne ve, ne more upati na uspeh! Vse, kar obdarovanci vidijo in otipajo, jih lahko pripelje v Vaše naročje. Pri nas so velike in majhne pozornosti za vsak žep! Majhni zneski še ne pomenijo majhne reklame! Danes ste nepremagljivi!  Občutite ta občutek!

Rešitev: “ Nič mencat, že oktobra darila izbrat!”

Kako lahko pomagamo Vam? “Ja, poklič’te!” Poslovna darila in promocijska darila Vas čakajo pri nas! V tiskarni se v decembru vsako leto okrepljena ekipa trudi po svojih najboljših močeh, a vseh tiskov in vezenj v zadnjem trenutku ne morejo izvesti takoj. Stopite iz sence konkurence, vzbudite višji občutek vrednosti Vašega podjetja in s pomočjo poslovnih in promocijskih daril skupaj z nami ustvarite zgodbo o vrhunski enkratnosti. In to takoj po izidu našega kataloga poslovnih in promocijskih daril, že v mesecu oktobru, da bodo vsa darila pravočasno v Vaših rokah!

 

 

 

Dodaj odgovor